torstai 26. heinäkuuta 2012

Wanha opetustaulu


Sunnuntaina kävimme rompetorilla, joka oli vanhalla juna-asemalla.Rompetori oli vasta ensimmäistä kertaa, joten myyjiä oli vähän. Siellä oli tietenkin myös puffetti, josta sai ostaa kaffetta ja herkullista pullaa (pitkoa), mums. Melkein tukehduin pullaani, kun vanhoja opetustauluja tuotiin myyntiin. Kaikista hienoimman taulun ehti napata herttainen papparainen, jonka kanssa tauluista keskustelinkin.
 


Rompetorilta löytyi kaunis vanha kansakoulun opetustaulu nro. 161. Kuvassa on kuhankeittäjä ja jokin peippo. Taulun edessä on toinen löytöni; 50-luvun tyylinen mustavalkoinen maljakko.Sunnuntaina kävimme lisäksi pyöräilemässä, "uudella" pyörällä on tosi mukava ja kevyt ajaa. Kuvassa on kesän suosikkilaukkuni (Monki) tilanteisiin joissa luulen pärjääväni kännykällä ja kukkarolla; muuta siihen ei mahdu. Paitsi ylemmässä kuvassa oleva pikkumaljakko mahtui just ja just :)

2 kommenttia:

  1. Nuo opetustaulut ovat kyllä aika hienoja. Meinasin itsekin kerran sellaisen ostaa, mutta sitten tajusin ettei se mahdu mihinkään. Pitää siis odottaa sitä hetkeä kun on varaa ostaa ensin se vanha koulurakennus asunnoksi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikka: Vanha koulurakennus opetustauluineen on siis sinun ostoslistalla ;)

      Poista

Kiitos kommentista!