keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulupukin apulainen

Kuten tiedätte Joulupukki on hyvin kiireinen ukko ja hänen täytyy venyä suorastaan sadunomaiseen suoritukseen, jotta ehtii porojen kanssa maapallon joka kolkkaan ja tietenkin jakaa lahjat.
Siksipä olen yrittänyt auttaa Joulupukkia (ja tonttuja) omalta osaltani ja olen vähän ostanut lahjoja, sekä paketoinut. Kummastakin tehtävästä tykkään kovasti, mutta paketointia suorastaan rrakastan.

Tämän vuoden "the joulupaperin" löysin jo hyvissä ajoin syksyllä. Parhaimmillaan vihreä tapettimainen paperi olisi ollut kermanvalkoisen samettinauhan kanssa, mutta tätä nauhaa en koskaan löytänyt. Lähes vastaavat kiiltävä - matta, kova-pehmeä, tumma-vaalea kontrastit sain aikaan käyttämällä nauhana villalankaa, sitä meiltä löytyy, reilusti.Toinen paketointityyli on vanhanaikainen. Ruskeaa pakettipaperia ja vanhan näköistä nauhaa.Kolmas paketointityyli on ekologinen. Olen ennenkin hehkuttanut, että mm. vanhat Elle Decoration-lehdet ovat oikein hyviä paketoinnissa, sillä niissä on koko sivun kokoisia, ihania kuvia.
Nyt on niin harmillinen tilanne, että lähes kaikki paketit on tehty ja pitäisi suunnitella (ja myös toteuttaa) kunnon siivous ja perusteellinen ruokakaupassa käynti tai perusteellinen siivous ja kunnon ruokakaupassa käynti, heh.

Mistä paketista tykkäsitte eniten?

6 kommenttia:

 1. Wanhan ajan paketti on eniten minun mieleeni. Ei huonoja nuo muutkaan, mutta yksinkertainen on kaunista.

  VastaaPoista
 2. Hmm.. Kyllä noi jotka odottelee tuolla piiloissa taitaa olla myös kivoimmat mun mielestä :) Mäkin tykkään kovasti paketoinnista. Harmikseen aina vaan muutaman ehtii tekeen hyvin ja loput sitten vähän kiireellä..Sunkin pakettiin olisin halunnut kuluttaa paljon enemmän aikaa. Me lähetään onneks huomenna joulunviettoon. Voi sitten aattona tehä pikasiivouksen ja kauppakäynnin (jos ehtii)kun tullaan silloin takas.
  Tunnelmallista joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saara, sun tekemä paketti oli superhieno (enkä muuten avannut sitä vielä). Tunnelmallista joulua teille myös!

   Poista
 3. Kauniita ja salaperäisen näköisiä lahjapaketteja. Onneksi joulupukilla on paljon apulaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Erityisesti jouluun kuuluu pieni jännitys / odotus.

   Poista

Kiitos kommentista!