perjantai 17. lokakuuta 2014

Syksyn värejä ulkona ja sisällä

Kylmä syksy yllätti bloggaajan; kuusi astetta pakkasta, kesäkengät ja -renkaat, onneksi tiet olivat lähes täysin kuivia. Tämän postauksen kuvat on otettu lähes viikko sitten. Sen jälkeen onkin lehtiä rapissut maahan ja viimeisetkin kukat lakastuneet.Jalokärhö Jackmanii on ollut yllättävän sitkeä kukkija.Mongolianvaahtera on yksi parhaimmista pikkupuista. Niillä on näyttävä syysväri ja pihan "kolmosista" jokainen on vähän eri värinen. Lehti on kaunis ja siro (vrt. nyrkin kokoiseen "tavalliseen" vaahteraan).Kirppiseltä löysin melkein ilmaiseksi kaksi Finlaysonin vanhaa pöytäliinaa, jotka mukavasti tuovat väriä.

Puutarhan rust in peace-osastoon kuuluu vanha kärrynpyörä.Ja maitokärryt. Ne tosiaan ovat jo puhkiruostuneet.Robert melkein riistäytyi valjaistaan, kun näki tämän tyypin.Luonnosta löytyy ihania pintoja ja kauniita asetelmia ♥.Ja taas mongolianvaahtera.Sulo: Te ette varmaankaan huomaa mua, kun kyhjötän tämän uuden tuukin takana piilossa. Huomenna on kissatädeillä Huippukokous Kissakahvila Purnauskiksessa ja mekin lähetettiin edustaja eli Anna paikalle. 
Toivottavasti se ei ole yhtä ujo, kuin mä :D

10 kommenttia:

 1. Voi Sulo ♥ Ihan nättejä kuvia nuo muutkin, mutta ;-)
  Tuo Sulon pehmoinen valkoinen otsa ihan kutsuu muiskauttelemaan! Pus, pus Sulo, pusipusi!
  Joo, hullu kissatäti täällä. Mutta en silti pääse Tampereelle, harmi! Pitäkää kissamaisen hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pusuja, Yök! Sanoo teini-ikäinen kissapoika :D.
   Harmi, ettei hullu kissatäti osallistu huippukokoukseen.

   Poista
 2. Ihana Sulo ♥

  Orava on veikeä. Ja sillä on oikein kivat varpaat! Kauniita on muutkin kuvat! Teillä näyttää syksy olevan vielä ihan täydessä terässä. Täällä vaikuttaa, että "kaikki" lehdet jo pudonneet ja värikäs syksy olevan ohi. No, tulee se ensi vuonnakin, syksy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kuvat antavat vähän vääränlaisen kuvan -viikossa on tapahtunut paljon. Mongolianvaahteroiden värikkäät lehdet loistavat nyt maassa. Onneksi ennen ensi syksyä on kesä B)

   Poista
 3. Me kyhjötetään pimeässä talossa.. Emäntä kun lähti jo huippukokous matkalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pienet Pepsi ja Max pimeässä! Kuulostaa ihan siltä, että sinne on lähetettävä pienten kissapolojen pelastuspartio ;-) ♥

   Poista
  2. Joo, lähde Saila pelastamaan meidät. Talon vara-avain löytyy.. no me kerrotaan kun olet täällä! Meillä ei muuten ole enää lehtiä puussa tai muualla niinkuin ei Friedelläkään.

   Poista
  3. Oh, voi teitä kissapoloja! Mutta jonkunhan on täytyy vahtia taloa, eiks niin?

   Poista
  4. Pepsi+Max: Meidän ihmisedustajat tapaakin sitten huomenna, kivaa :)

   Poista
 4. Ihanasti "sisustettu" puutarha :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!