maanantai 21. syyskuuta 2015

DIY: Klubbo-sohvapöydän uusi elämä

Täällä taas_kerran kärvistellään tietokone-ongelmien parissa. Joku päivitys sai ykköskoneen pahasti sekaisin. Nyt kirjoittelen vanhalla, pienellä, toosi hitaalla läppärillä, jolle ei edes kannata mainita raw-kuvista (menee vielä varakonekin jumiin). Tulossa on siis kivoja, mutta rakeisia instakuvia.

Remontin myötä olohuoneen huonekalumäärä - ja tarve vähenivät huomattavasti. Pitkään olin sitä mieltä, ettei mitään uutta, litteää ja kevyttä telkkaria tarvita. Työkaverin kuvaputkitelkku tuntui ihan sopivalta. Kun uusi telkkari ripustettiin seinälle, jäi tv-taso vallan työttömäksi. Ja ylistin kaikille uuden, modernin telkun ihanuutta. Facebookissa yritin vaihtaa vanhaa tv-tasoa kaffepakettiin, muttei se kenellekään kelvannut. -onneksi!


Saanko esitellä; Klubbo ♥ Krille = uusi työpöytäIhanat, sirot, ilmavat -eikä siinä vielä kaikki; pyörälliset. Ikean Krille-pöydänjaloilla on useita hyviä ominaisuuksia. Ensiksi suunnittelin pöytälevyksi jotain puista/puukuvioista ja aika päättäväisesti tyrmäsin Hra K:n idean vanhan sohvapöydän hyödyntämisestä. Mutta lopulta tajusin, että vanha Klubbo-sohvapöydän kansi sopii enemmän kuin hyvin uudeksi pöytälevyksi.

Pienen rymsteerauksen ja huonekalutetriksen jälkeen työhuoneessa on uusi, toimivampi järjestely. Sohva siirrettiin vastakkaiselle seinustalle ja pöydille tuli tilaa metrin verran enemmän. Nyt meikäläisellä on ihan oma työpöytä, johon voi "levittäää" esim. ompelukoneen (ainakin farkkujen lyhennystä olisi ihan jonoksi asti). Jos tarvitaan jotain kunnollisen kokoista apupöytää, vaikka juhliin (niitä meillä onkin alvariinsa, NOT), pöytä rullaa paikalle ja jarrut pitävät sen paikallaan. Tämä on nyt ihan maailman kahdeksas ihme.


Seuraavana päivänä työpöytä olikin jo tehokäytössä. Sulo on kohtelias nuori mies -se meni solariumiin sillä aikaa kun mamma oli töissä. Vain pienet aurinkolasit ja uimahousut siltä tiettävästi puuttuivat :D


Aurinkoista viikkoa kaikille!

Ps. Sulo ja kotiväki kiittävät onnitteluista ♥.

13 kommenttia:

 1. Ihan Suloa varten möbleerasitte noin! Miten huomaavaista ja ystävällistä ;)

  VastaaPoista
 2. Loistava keksintö! Ja mikä parasta, siitä pääsee nauttimaan myös nakuileva kolmevuotias ♥

  VastaaPoista
 3. Rymsteeraus on hyvä, pitää mielen virkeänä :-). Ja niin kaunis pöytä <3. Täällä myös kikateltiin ajatusta uimahousuttomasta Sulosta.
  - Emäntä -
  Me paheksuttiin sitä kikattelua. Kissoille ei naureta. Kissat tekee aina kaiken tyylikkäästi.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei yhtään naurattanut ;)

   Siis omg, mamma laittaa mitä kuvia sattuu! T: Sulo

   Poista
 4. Hieno tuunaus! Kyllä sinä sitten olet kätevä emäntä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna! Tällä(kin) kertaa se kätevä isäntä oli enemmän vauhdissa :)

   Poista
 5. Suuri sisustusaiheinen kiitos alkuvuoden vinkistä valaista Kumelan maljakko! Ledeillä täytettynä tuli miehen äidiltään saamasta vaasista oikein katseenkestävä tunnelmavalaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, taas yksi salonkikelpoinen Kumelan maljakko :D

   Poista
 6. Minäkin täällä mietin remontin jälkeen kuinka parhaiten hyödyntäisin entisiä huonekaluja tai tuunaisin niitä sopiviksi.
  Blogissani on sinulle Anna haaste.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!