sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Mites se kylppäri?

Tutut ja sukulaiset eivät (onneksi) enää edes kysy "mites se kylppäri". Remontissa on mennyt ihan säädyttömän kauan. Toisaalta sen kanssa ei ole edes pidetty kiirettä, sillä peseytyminen on tapahtunut yläkerran minikylppärissä (jos joku ehti jo huolestua..).

Todettakoon heti, ettei kylpyhuone vieläkään ole valmis, mutta siltä se jo hiukan näyttää. Rohkein ennustus olisi, että kylppäri valmistuu juhannukseksi (vajaa kolme viikkoa) ja pessimisti sanoisi, että jouluksi.Suihkunurkkaus sai tummaakin tummemman laatoituksen ja tykätään siitä kovasti. Kuten näkyy hana vielä puuttu ;)
Ikkunaseinällä on osb-levyä ja lattialaatoitus puuttuu vielä. Vielä pitäisi tehdä ainakin yksi kiperä ratkaisu eli millainen hana asennetaan.

Me niin odotetaan kylppärin valmistumista. Saunassa käynti ja peseytyminen väljässä kylppärissä on ihan ykkösunelma.

5 kommenttia:

 1. Tulihan teidänkin kylppäriremontista joskus kuulumisia ;) Kyllä sitä arvostaakin kunnossa olevaa kylppäriä, kun vuodenkin käy keskeneräisessä pesulla :) - emäntä

  VastaaPoista
 2. Hyvää kannattaa odottaa - ja tuosta on tulossa hieno kylppäri! Meillä edessä joskus lähitulevaisuudessa ja saunaremppa samaan aikaan. Jos minusta on kiinni, niin ei ihan heti, sillä isäntähän kätevänä remppareiskana yrittää itse söheltää ja kylppärin vesieristeisiin ja lattialämmitykseen en anna sen koskea;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen tuo tumma eläväpintainen laatta!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää! Tuo kaakelivalinta on ihan nappi.

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvältä näyttää. (Voin hyvin samaistua: meillä on kyllä kylppäri mutta putkistossa jotain vialla. Suihkussa tulee kuumaa vettä vain minuutin kerrallaan. Ehkä perjantaina pääsee kuumaan suihkuun yli minuutiksi.)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!