Kerrankin olin oikeaan aikaan liikkeellä ja sain kerättyä kuusenkerkkiä kotikuusesta. En vielä tiedä mihin niitä käytän, yksi mielenkiintoinen vaihtoehto olisi Kerkkäjuustokakku.
Kuten tiedätte, tykkään minijutuista. Alkukesän huumaan kuuluu kukkakimppu pienistä kukista, kuten kieloista ja lemmikeistä. Rimpsureunaiset orvokit löysin Bauhausista.
Parisen viikkoa sitten syötiin ensimmäinen raparperipiirakka ja niitä riitti myös pakastimeen. Kottarit melkein täyttyivät raparperin lehdistä.
Sateesta viis, on niin ihanaa kun on kesä ja valoisa aika ♥
Kesän eka raparperipiirakka maistuu aina erityisen hyvältä.
VastaaPoistaKerkkäjuustokakku vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta!
VastaaPoistaJa mun on ehkä pakku juhannukseksi tehdä raparperipiirakkaa, vaikka ei olisikaan muita syöjiä kuin minä. Onneksi sen voi pakastaa :-D Omia raparperejä ei ole, mutta onneksi sitä saa kaupastakin.
Onneksi voi pakastaa, jos vaan jotain pakastettava jää :)
PoistaMissä mun kommentti on? :o Blogger on kyllä viime aikoina ollut aika vastahankainen mua kohtaan...
VastaaPoistaNiin että raparperipiirakkaa minäkin siinä kommentissani himoitsin. Kelpaisi kyllä. Pitää varmaan tehdä tässä joskus, oli syömämiehiä tai ei. Onneksi se kestää pakastamisen :-D
Kommenttisi oli hävinnyt jonnekin hyväksyttävien joukkoon. Blogger on kyllä välillä hankala ja jos bloggaaja on huithapeli,niin lopputulos on entistä sekaisempi ;D
Poista