tiistai 3. lokakuuta 2017

Loppukesän kukkijat

Kun ulkosalla on lähes 10 astetta lämmintä ja kesäkukat vielä kukkii -niin varmasti voidaan vielä puhua loppukesästä? Syyskuun alkupuoli meni sieniä jahdatessa ja loppukuukausi jalan rasitusvammaa potiessa. Koskahan sitä oppii tuntemaan omat rajansa.. Mutta ainakin olen ehtinyt käppäilemään kotipihalla ja ihastella kukkivia kesäkukkia.Angervossa on kunnon syyspunastus.Ruiskukissa on kaunis sekoitus sävyjä valkoisesta purppuraan. Kuvatessa huomasin myös, että osa ruiskukkien varsista on ihan ötököiden vallassa. Sen huomioimiseen ei olisi tarvinnut zoom-objektiiviakaan.Tänäkin vuonna meillä oli Hra K:n kanssa omat kesäkukkapenkit ja hänen penkissään kukkii kauniisti leijonankita.Unikoissa on myös jykevät lehdet ♥.Meidän pihalla ei ole siiliä näkynyt muutamaan vuoteen, paitsi pari siilipatsasta. 
Olisi kyllä kiva jos oikeitakin olisi.

Tunnelmallista syksyä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hih, sienten jahtaaminen kuulostaa hauskalta, ikään kuin je juoksisivat lujaakin :-D
  Hieno leijonankita, nostalginen, tuo oli lempikukkani pienenä ja sitä löytyi mun kukkapenkistä silloin. Mistähän syystä en aikuisena sitä olekaan enää kasvattanut? Noh, enpä ole montaa muutakaan kesäkukkaa, olen keskittynyt kai monivuotisiin nykyään.
  Pikaista paranemista jalalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieniä pitää jahdata, jotta ehtii ennen muita sienestäjiä ;) Kesäkukkia ja perennoja ym. on niin paljon, liian paljon kaikkea ihanaa!

   Poista
 2. Kauniita, yksityiskohtia upeasti näyttäviä kuvia!

  VastaaPoista
 3. Ihanasti kesäkukkaset viellä kukoistaa Kauniisti olet niitä kuvannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä jotain on kesän kukkaloistosta jäljellä!

   Poista

Kiitos kommentista!