maanantai 1. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 parhaat kirppis- ja huutokauppalöydöt

Parina viime vuotena on Vuoden löydöt -postaus jäänyt tekemättä -joten nyt on korkea aika. Vuonna 2017 myös sain myytyä ilahduttavasti kamaa pois kirpputorilla ja useampi huonekalu löysi uuden kodin.

Vuodessa 2017 oli löytöjen suhteen aivan erityistä taikaa sillä sain toteutettua peräti useamman monivuotisen haaveeni.
Löytöjä on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen, mutta yksi on ylitse muiden, ihan jo ulkomittojen ja painonsa puolesta. Muut tulevat satunnaisessa järjestyksessä.



Vuoden 2017 paras löytö: Koulukalusto oy:n koivupuinen vitriinikaappi.

Aivan ensimmäisestä koulun tyhjennyshuutokaupasta lähtien, joka oli parisen vuotta sitten, olen haaveillut isosta vitriinikaapista. Ja kaikissa huutokaupoissa sen hinta nousi yli budjettini. Joten toukokuiseen huutokauppaan menin valmiiksi häviöön valmistautuneena -ja sain huudettua kaapin itselleni, vieläpä budjetin rajoissa. Aika monta "vitosen nousua" siihen tarvittiin.
"Mukavan raikkaassa" räntäsateessa raahasimme kaapin, ovet ja hyllyt peräkärryyn. Onneksi seuraavana päivänä oli kohtuullisempi ilma ja saimme punnerrettua kaapin sisälle. -Ja onneksi kaappi sopi ihan prikulleen sille suunnitellulle paikalle. Mutta suosittelen mittailua ennen huonekalun huutamista :)



Schaumanin vaneritehtaan vaneriaski
Faneriaski löytyi hyvin miesvaltaisesta huutokaupasta, sillä siellä myytiin loputon määrä kaikenlaisia työkaluja. Kaikkien rasvaisten ja likaisten työkalujen välistä löytyi vanerinen matkalaukku.



Nanny Stillin suunnittelema Apollo-lyhty

Viime keväänä löysin kirppikseltä vihreäkupuisen Apollo-lyhdyn hyvin edullisesti, sillä siinä oli pienen pieni särö. Ja nyt aivan joulun alla löysin punaisen, raidallisen Apollo-lyhdyn kuvun. Vajaan kolmen vuoden takaisessa Blogihaaste-postauksessa haikeasti haaveilin Apollo-lyhdystä.



Rauha Eklundin Lehtimeri-reliefi
Toivottavasti tämä synttärilahjani toimii hyvänä lähtölaukauksena ns. taiteen keräilylle. Minunlaiselle hopeakoruharakalle, tämä on ollut ihan nappilöytö.



Puusta veistetty lastulintu
Ihana, yksinkertainen, ilmava, "elävä" (liikkuu patterin yläpuolella), taidokasta käsityötä. Jos osaisin, pitäisin ylistyspuheen Lastulinnulle. Tämä tuorein löytö sai minut niin tyytyväiseksi. Lintu saa lentää ikkunalla kesät talvet, kun sen vihdoinkin löysin.



Vintage nojatuoli
Pehmeä ja muhkea, mutta kuitenkin kevyt ja moderni. Mitä muuta voisi tuolilta toivoa.



Eelis Kaupin suunnittelema riipus
Tämän sain Hra K:lta synttäri- ja vuosipäivälahjaksi. Vintage-korut vaan ovat niin kauniita ja niitä voi loputtomasti kerätä.

Tälläiset olivat viime vuoden huippulöydöt. Tämän vuoden suunnitelmaan (lue uuden vuoden lupaukseen) kuuluu entistä tarkemmin harkitut kirppis/huutokauppalöydöt.


Toivotan kaikille lukijoille paljon onnea ja iloa vuodelle 2018!





6 kommenttia:

  1. Pitäisikö minun yrittää päästä tänä vuonna elämäni ensimmäistä kertaa huutokauppaan? Minä haluaisin myös vitriinikaapin (astioille) ja sitten ehkä vielä pienemmän ruokapöydän. Ja tuolit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi tutustumaan huutokauppojen maailmaan!

      Poista
  2. Hienoja löytöjä! Toivotan komeita saalita myös tälle vuodelle!

    VastaaPoista
  3. Huippuja löytöjä! Tuo Eelis Kaupin suunnittelema riipus on niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa on suunniteltu ja valmistettu vaikka mitä koruihanuuksia ♥

      Poista

Kiitos kommentista!