maanantai 22. lokakuuta 2018

Uutta ilmettä olohuoneeseen

Pidempään blogia seuranneet lukijat varmasti muistavat, että meillä olohuoneen sisustuksen kulmakivi ja varsinainen valontuoja on vanha röntgenin valotaulu. Jo monta vuotta valotaulu on toiminut modernina "sivutasona".Valotaululla tai pitäisikö sanoa valotasolla ovat vuorollaan olleet kamerat, värilasit ym, keräilyesineet. Olemme tykänneet kovasti,  mutta jossain vaiheessa alkoi kyllästyttää ja olkkari näytti muutenkin liian askeettiselta.
Selailin pitkästä aikaa jokaisen retrosisustajan "pyhää kirjaa"eli Retrotyyli-kirjaa ja sieltä sain varsin yksinkertaisen ja toimivan idean.Tähän extreme makeoveriin tarvitsi ostaa vain kolme Lack-hyllyä ja sitten valikoidut aarteet esille.Akseli Gallen-Kallelan Talvimaisema.Nanny Stillin Apollo-lyhdyn kupu on jo yksinään kaunis ♥.

Olen niin tyytyväinen tähän muutoksen. Nyt vanhat keräilyesineetkin näyttävät uusilta ja mielenkiintoisilta. Ja tästä alkaa sisustuksessa varsinainen lumipalloefekti, kun monessa huoneessa täytyy saa harrastaa huonekalu-tetristä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!