tiistai 27. marraskuuta 2012

Pikku Prinssi ja herne

Minikissan (jota kutsun nykyään myös Suursyömäriksi) ja aikuisen kissan elämää on huvittava seurata.Jo aivan pienestä pitäen Sulo on ollut hyvin siisti (lukemattomista pikku sotkuista huolimatta). Jos ihminen suuressa tyhmyydessään tulee ja silittää väärään aikaan, pitää turkki tietenkin sukia järjestykseen (kunhan on ensin purrut silittäjän nakkisormia).Kuinka paljon pienestä kissasta lähteekään kehräystä! Iltaisin Sulo mielellään hakeutuu lämpimään syliin ja kehräys alkaa ja jatkuujatkuu ♥.Minikissa on liian hyvin kiinnostunut kaikesta. Kissojen aamupalan jälkeen Sulo tulee seuraksi kun meikkaan. Se istuu jalkojen vieressä (tai ihan jaloissa kiinni) ja katsoo tarkasti, hih.Ne kissamaiset tavat: miten löytää pehmein, lämpimin ja mieluusti korkea nukkumispaikka. Robert taas erityisesti pitää villafiltistä, siksi kutsumme sitä "villahousu"-nimellä.

Mukavaa ja leppoisaa viikon jatkoa!

10 kommenttia:

 1. Eiiih! Ei saa näyttää tämmöisiä kuvia! Tulee kissanpentukuume ja laite ylikuormittuu söpöyden alla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Laite" ylikuormittuu liiasta söpöydestä eli muuttuu hiljalleen vaaleanpunaiseksi (paitsi jos sinulla on jo vaaleanpunainen kone) :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kunpa ajan voisi hetkeksi pysäyttää ja Sulo pysyisi pennun näköisenä vaikka seuraavan vuoden. "Järkeä" sille saisi kyllä tulla lisää ;)

   Poista
 3. - Oon Riinan kanssa ihan samaa mieltä! Aivan tajuttoman ihana pikkunen. Ja mie en oo ees kissa ihmisiä mutta tuon söpöys annoksen jälkeen miekii tahon kissanpennun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni lähes kaikki eläinlapsukaiset on ihania eli tunteesi on ihan ymmärrettävä :)

   Poista
 4. Voi suloista Suloa. Sylikissa on ihana ja terveellinen asia :)

  VastaaPoista
 5. Ihana♥ Seuraavaan postaukseen missä on Sulon kuvia, saat luvan laittaa söpöysvaroituksen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaan Suloa käsittelevään kuvatulvaan lupaan laittaa söpöysvaroituksen ;)

   Poista

Kiitos kommentista!