maanantai 12. marraskuuta 2012

Superherkullinen suklaakakku

Isänpäivälounas-postauksesta jäi eräs oleellinen asia pois; nimittäin jälkiruoka. Kuten ehkä jo olette huomanneet olen melko paatunut kahvinjuoja ja useimmiten leipomukseni sisältävät suklaata, no tottakai.


Kaffeen kanssa jälkiruokana oli siis Nina Lincolnin suklaakakkua. Reseptin olen vuosia sitten löytänyt todennäköisesti Kodin kuvalehdestä. Useimmiten kirjaan reseptikirjaan lähteen, sekä päivämäärän. Tässä tapauksessa olinkin kirjannut ylös leivontapäivän ja "koekaniinit".

Nina Lincolnin suklaakakku on helppo tehdä, paitsi sen pitää tekeentyä pakkasessa mieluiten yön yli ja tiskiä tulee hirveesti, koska ainekset sekoitetaan noin 10 kulhossa (no ainakin neljässä kulhossa). Kakun päälle laitoin ananaskirsikoita, mikä ei ollut kovin kauniin näköinen ratkaisu (kakku oli liian halloween-tyylinen). Mutta ananaskirsikoiden pointti oli se, että ne toivat sopivasti raikkautta ja happamuutta, muuten melko, köh, makeaan kakkuun.

Hieman erilainen resepti ja juttua oikeasta Nina Lincolnista löytyy täältä klik.

4 kommenttia:

  1. Hei - lähetin teille pienen tunnustuksen Muistikirja-blogissani :) Olkaapa hyvät!

    VastaaPoista
  2. Ja minä eksyin tänne Mamma N:n blogista!
    Sinulla on erittäin viehättävä blogi, kaikkine kattiloineen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Myrsky, minä ja kattilat kiitämme :)

      Poista

Kiitos kommentista!