tiistai 27. marraskuuta 2012

Tähdellistä

Ystäväni sitä jo ääneen pohti (kun oli seurannut Sulon touhuamista tunnin verran); kuinka yhdistää kissanpentu ja joulukuusi? Olin sitä ehkä jo alitajuisesti pohtinut, mutta siltikin hiukseni nousivat melkein pystyyn: ei jouluna joulukuusta??
Ehkä kuusi voisi olla työhuoneessa? Olisiko hienon näköinen esim. iso lehtikuusen oksa, jossa olisi kauneimmat koristeet ja oikeat kynttilät? Vastaus on: ei ja ei. Siis joulukuusi on saatava (tai siis otettava esille komerosta). Edellisinä vuosinakin joulukuusi on  kiinnitetty kattoon, ihan kaiken varalta. Entäpä koristeet, vuosi vuodelta kerätyt lasiset joulukoristeet?

Joulukoristeongelmaan ehkä keksin vastauksen: viime vuonna taittelin paperista muutaman ison tähden. Tänä vuonna joulukuusen voisikin koristella hienoista papereista tehdyilä paperitähdillä. Ohjeet paperitähteen löytyvät täältä klik. Alkuperäinen ohje on Strömsö-ohjelmasta; voin siis myöhemmin kertoa, että sujuiko tähtien askartelu "kuten Strömsössä".


Autaus olo-blogin Cheriltä päätin ottaa mallia ja toivottaa tervetulleeksi jokaisen blogin seuraajaksi liittyneen. Lämpimästi ja tasapuolisesti tervetuloa sekä pidempään viihtyneet, että uudet lukijat: Mervi, marjokoo, Kirsikka, Heidi, T.ONNELAINEN, Saija S, Riina, Kata, Rosa-Maria, CIty Mami, rritku, Sanna, Kikka, Mamma N, Myrsky ja Cheri.

5 kommenttia:

 1. Kissanpentu ja joulukuusi kuulostavat varsin haastavalta yhdistelmältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä pieni lisäys: Blogille olisi ♥-tunnustus tarjolla.

   Poista
  2. Myrsky, lämmin kiitos tunnustuksesta!
   Pennun ja joulukuusen yhdistelmä tuo varmasti säpinää jo "rauhalliseen" pentuelämään ;)

   Poista
 2. Moi, kuukletin hangon laktritsapurkkia ja eksyin tänne, täältä löytyi paitsi tuo ihana purkki mutta myös kiva blogi ! Jään heti lukijaksi. Olen myös heikkona peltiin ja lasiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka hanna, tervetuloa lukijaksi. Hauskasti kirjoitit, että olet "myös heikkona peltiin ja lasiin",kiva saada "kohtalotovereita" ;)

   Poista

Kiitos kommentista!