sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Aurinko paistoi hetken

Aamulla oli "kiva"herätä sateen rapinaan -ei pyörälenkkiä, ei puutarhahommia, sillä olen sokerista tehty. Onneksi sade on välillä tauonnut ja allekirjoittanut on päässyt ulos fotoomaan. Kastepisaroita on miljoonasti mukavampi kuvata, kuin lumikiteitä, eikä näpitkään jäädy; ne vain kevyesti jäähtyvät.Armas pyöräni jäi yöksi ulos, skandaali.Minimetsän "isolla kivellä" kasvaa ihanaa, pehmoista sammalta.Pikkuiset sinivuokon kukat olivat aivan märät.Kevään ensimmäinen valkovuokko lämmittelee ja kuivattelee auringossa.Purppurakeijunkukka.Scilloja kasvaa vähän siellä täällä ♥. Kuvasin tarkoituksella vesipisarat utuisiksi, not.Raparperien kasvamista seurataan kiinteästi.Sulo: Mamma kuvaa mua ♥. Bad Robot alias Robert kaatoi maljakon ja söi kukasta lehden ja oksensi sen lattialle. Se katti saa halutessaan aikaan mitä vaan.
Allekirjoittanut: Pääsi käymään niin, että kukat jäi yöksi pöydälle ja loppu on historiaa. Selvittiin sentään ilman lasinsiruja.

17 kommenttia:

 1. Sulo ♥ Ja eihän riiviötäkään voi olla rakastamatta :-)
  Sadepisarat ovat herkkiä ja kuvauksellisia! Oi miten ihania kuvia. Ja täysin samaa mieltä asiasta sade vs. lumi.
  Onneksi pyöräsi ei ilmeisesti ole sokerista ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riiviö(kin) on mitä rakastettavin, sellainen pehmeä villisian poikaselta näyttävä (kyllä, puhun Robertista).

   Pyörä ei onnekseni sulanut ;)

   Poista
 2. Itse unohdin pyöräni toissa talvena ulos, koko talveksi. Lumien sulatessa sieltä paljastui hieman suosteinen Jopo. Onneksi toimii vielä. :D Ketjut vähän nitisi.
  Katso myös minun blogini: http://blogilana.blogspot.fi/
  Aurinkoisempaa päivänjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopot ovat kivoja, onneksi pyöräsi pysyi toimintakuntoisena.

   Täytyykin käydä kurkkaamassa blogissasi, mukavaa päivänjatkoa!

   Poista
 3. Olen ehkä ennenkin sanonut, mutta sulla on kyllä silmää kauniille yksityiskohdille! Tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista
 4. Sulo on suloinen ja raparperisi ovat jo kovin isoja. Noistahan saa kohta jo tehtyä vaikka piirakkaa (siis ei Sulosta saa tehdä:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sovitaan niin että vain raparpereista tehdään piirakkaa ;)

   Poista
 5. Hyvällä mallilla teidän rapsut. Ensi viikolla jo ensimmäinen piirakka uunista ulos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen viritellyt raparperien päälle isoja muovikanistereja, mutta kova tuuli heittää ne aina pois. Toivotaan, että ensi viikolla tulee helteet (joita on luvattu) ja me saadaan piirakkaa :)

   Poista
 6. Olipa kiva kun paistoi, pääsit tuomaan sen säteet meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut varsinainen on/off ilma, ei ainakaan ehdi kyllästymään. Hyvä, että kuvista välittyy hieman auringon paistetta teillekin :)

   Poista
 7. Sulo on ihana ♥

  On muutkin kuvat! Nyt on pakko tiedustella minkälaisella kokoonpanolla noita kuvia on otettu? Jos useilla erilaisilla, niin esimerkiksi ensimmäinen ja kolmas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna ja kumppanit :)
   Pyörän lokasuoja on kuvattu 18-105 mm objektiivilla ja muut 55-300 mm objektiivilla. Villi unelmani on kunnon makroputki, mutta ns. talouspoliittisita syistä hankinta siirtyy ja siirtyy. 55-300 mm putkella saa aikaiseksi kivan bokeh-ilmiön ja tarkkoja yksityiskohtia. Kuvat otan aina RAW-muodossa ja niitä hellästi muokkailen. Jalusta tietysti olisi must, mutta useimmiten en sitä jaksa raahata ulos eli käsivaralta vaan ;)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! Makro-objektiivista olen itsekin haaveillut, mutta samaisista talouspoliittisista syistä se on hankkimatta. Mulla nyt ei muutenkaan ole kuin 18-55 mm ja 55-200 mm objektiivit ja hirveä hinku olisi päästä lähemmäs asioita. Näin keväällä sitä tulee aina into kuvata.

   Poista
  3. Miten ois loittorengas ensiavuksi? Sellaista olen harkinnut, mutten ole päässyt kauppaan asti.

   Poista
  4. Sitäkin olen miettinyt, mutten - yllätys yllätys - ole päässyt kauppaan asti :D Se olisi kyllä kohtuuhintainen ensiapu.

   Tosin ei olisi pahitteeksi saada enempi zoomkaan... Hmm.

   Poista

Kiitos kommentista!