sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Jokapaikanhöynä

Meillä asustaa jokapaikanhöynä, joka tunkee sievän, vaaleanpunaisen nenänsä joka paikkaan (jos vain tilaisuus tulee). Joskus pikku nepsu on haalean ruskea, koska höynä tykkää ahmia ruokansa koko naamallaan..
Leipominen ja ruuanlaitto tarvitsee aina vähintään yhden tarkkailijan, siis höyniä on joskus jopa kaksi. Siivous, erityisesti pölyjen pyyhintä strutsinsulilla on oikein mielenkiintoista. Arvaatte varmaan kuka on tämä jokapaikanhöynä?

 Sulo tarkistaa siivouksen tason..

Höynää kutsutaan Monsieur Suloksi, jos kyseessä on meikkaus, hiustenlaitto tai jopa säärien sheivaus (joku ei tajunnut laittaa ovea kunnolla kiinni). Yhtenä päivänä Sulo muuttui erittäin pörröiseksi, kun siihen osui hiustenkuivaajasta tullut ilmanpyörre, valitettavasti siitä ei kuvaa saatu, mutta kattila oli pörheä.Joskus tarvitaan myös terveydenhuoltopalveluja. Silloinkin jokapaikanhöynä tai kaksikin saapuu paikalle. Kuvassa muuten on väliaikainen yöpöytäratkaisu. Robert onkin jo reklamoinut tirppojen kyttäystuolinsa häviämisestä -istumalla ruokailuhuoneen pöydällä, joka on erittäin kiellettyä.

Löytyykö teiltä Jokapaikanhöynä?

19 kommenttia:

 1. Löytyy saman oloinen meiltäkin. Tosin meillä syödään kynnellä ja vähintään joka kolmas pala pitää ravistaa pitkin keittiötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, täytyyhän ateriat saalistaa, vaikka pala kerrallaan ;)

   Poista
 2. Ihana jokapaikanhöynä Monsieur Sulo ♥ Pitäähän sitä testata se hiustenkuivainkin, jos kerran kauneusasioihin erikoistutaan? Miten muuten tietäisi miten homma hoidetaan?

  Robertin reklamaatio on aiheellinen. Mutta selvästi pakottava on myös yöpöydän tarve! Pikaista paranemista sille, jonka yöpöytänä tuoli on!

  Ja jokapaikanhöynä on varmaankin aikalailla jokaisessa kissaperheessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulon turkkia ei siis föönätty vaan se peljästyi hiustenkuivaajan pyörrettä ja pörhistyi kertaheitolla.

   Toivon, että tirppatuoli palaa kohta paikalleen ja flunssa saadaan selätettyä.

   Kissojen uteliaisuus on kyllä aivan uskomatonta -siispä jokapaikanhöyniäkin löytynee runsaasti ;)

   Poista
 3. Voi Monsieur Sulo ♥ Ammattitarkkailijoita eli jokapaikanhöyniä meillä on yksi kappale. En osoittele sormella, mutta nimi koostuu kahdesta sanasta ja toinen alkaa Hoolla ja toinen Ännällä.....

  :)

  PS. Me vaadimme Robertille uuden pöydän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on reilua, ettet osoita ketään sormella tai muut kissat tassulla, kun mietitään teidän perheen jokapaikanhöynää ;) Teiltähän löytyy about vuoden ikän "kissanpentu", joka ei varmastikaan ole kiinnostunut yhtään mistään..

   PS. Robertia ei saa yllyttää kapinaan ! ;)

   Poista
 4. Onnea on oma jokapaikanhöynä ♥ Meiltäkin semmoinen löytyy. Erityisen lähellä sen sydäntä ovat remonttipuuhat ja rakentaminen.

  Parempaa vointia potilaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän jokapaikanhöynä ei ainakaan kärsi korkeanpaikankammosta. Ja tosiaan onnihan sellainen karvainen höynä on ♥.

   Poista
 5. Kaunis kollaasi Toisessa kuvassa on niin suloinen:)

  VastaaPoista
 6. Ihana Höynä siellä - myös täältä löytyy yksi samantapainen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika tylsää olisi ellei jokapaikanhöynä osallistuisi arkisiin puuhiin.

   Poista
 7. Hurmaava on tuo jokapaikanhöynä! Löytyy niitä meiltäkin pari kappaletta eli kaksi nuorinta vaikka eivät nekään enää kovin nuoria ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen lisäksi, että jokapaikanhöynät ovat -no jokapaikassa, ne vielä hurrmaavat lähes kaikki :)

   Poista
 8. Höynä? Ehei. Siellä on nyt ymmärretty asia ihan väärin! Työnjohto siellä on. Kissatalouksissa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin teillähän on tunnustettu johtajatar.
   Jossakin postauksessa mainitsin Kattiloiden henkilökunnan, johon Mies totesi, ettei hän ole henkilökuntaa vaan Kattiloiden orja ;D

   Poista
 9. Höynät ovat parasta seuraa. Meillä höynä on lopettanut puuhansa, sillä on niin omat menot, että nuorempana harrastettu höynääminen on jäänyt. Joskus ihan kaipaan huomiota, vain kasvimaalla ja pihatöissä höynä kiinnostuu puuhistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi teillä on yhteiset puutarhatyöt höynän kanssa. Vaikka jotkut toisin väittää, niin kyllä kissoista on paljon seuraa ♥.

   Poista

Kiitos kommentista!