maanantai 20. toukokuuta 2013

Kesäkukkia ja yksi kukkapuu

Maanantai-iltana päällimmäisenä on väsymys. Iltaisin ei raaski mennä ajoissa nukkumaan, kun on niin ihanan valoisaa ja aamulla on pakko nousta ajoissa töihin (ja taas on ihanan valoisaa). Kesästä ja valoisuudesta pitää nauttia maksimaalisen paljon ja kerätä energiaa talven varalle.Suurikokoiseen betoniruukkuun ostin verbenan / rautayrtin taimet. Kokemukseni mukaan ne pärjäävät hyvin melko paahteisella paikalla, eivätkä pahastu vesisateesta. Verannan katoksen alle, hyvin paahteiseen paikkaan ostan tänäkin vuonna pelargoneja.Päivän tulppaani.En yleensä pidä kovin värikkäistä kukkaistuksista, mutta pitkin poikin pihaa kasvaneet orvokki-bebet yhdistin yhdeksi värikkääksi yhdistelmäksi. Keltainen oli taas kerran vaikein valokuvattava (kuten keltavuokkokin), damn.Kasvilaatikot odottavat ruutuviljelijää, vain siemenet puuttuvat. Luulin, että edellisvuotisia on jäljellä -vaan eipäs olekaan. Nyt iskee paniikki!
Ruohosipulit kukoistavat ihan itsestään.Helsingissä on jo vietetty hanamia eli kirsikankukkien katselujuhlaa. Täällä kirsikan kukista ei vielä ole tietoakaan, mutta Purppuratuomen kukinta on kaunis.

Hyvää alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Sama vika täällä, apua kello on kohta yksi ja herätys aamulla kuudelta. Kannattaisi ehkä mennä nukkumaan, mutta söin päivällisenkin vasta pari tuntia sitten...
  Ihania kukkia, siköhän niitä siemeniä jostakin kaupasta löydy :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella ehtii taas nukkua, kun on pimeää ja kylmää :)

   Poista
 2. Minäkin ostin viime viikolla pari rautayrttiä, ihastuin niin kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verbenassa on useita värejä ja se on aika kestävä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ne ovat ns. vapaankasvatuksen tulos ;)

   Poista

Kiitos kommentista!