lauantai 4. toukokuuta 2013

Kissanpäivät

Siivouksen teoriasta käytännön ongelmiin. "Aamuisin on hyvä odottaa jonkin aikaa ennen vuoteen sijaamista, jotta sänky saa tuulettua ja kosteus haihtua hetken. Tyynyt ja peitteet kannattaa pöyhiä päivittäin – se pitää niiden täytteen kuohkeana ja pidentää niiden ikää" klik.Toimin juuri ohjeen mukaan, mutta aamiaisen jälkeen sänky olikin varattu.
Kattilat mammuttelivat tyytyväisesti sängyssä. Lopulta sain vuoteen sijattua ja kissat siirtyvät muualle (tässä järjestyksessä).Robert kiipelissä, kuten kuvasta näkyy se ei oikein viihdy sylissä.Tänään siivottiin. Ensin Sulo jahtasi moppia ja sitten pakeni täyttä laukkaa, montamonta kertaa.

Leppoisaa lauantaita!

19 kommenttia:

 1. Tuttua meilläkin. Aamiaisen jälkeen sänky saattaa olla varattuna. Petaa siinä sänky sitten. Toinen vaihtoehto on pedata sänky heti ylösnousun jälkeen, mutta se vähentää petivaatteiden ikää. Kumpi on parempi vaihtoehto?

  Ihanat kuvat kattiloista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme suurten kysymysten äärellä; a.) tyytyväinen kattila vai b.) pitkäikäisemmät petivaatteet? Taidan valita kohdan a, silloin sopu säilyy :)

   Poista
 2. Tuttu juttu;) Kyllä saa joskus palvelusväki selitellä ja hyvitellä oikein kunnolla, jos Viirun unia mennään häiritsemään jollakin niin joutavanpäiväisellä kuin siivoamisella. Tai yleensäkään millään;)
  Suloisia ovat teidät kattilat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisillä on sietämätön tapa häiritä kattiloiden unta päivällä, joten kosto tapahtuu yöllä kun ihmiset yrittävät nukkua ;)

   Poista
 3. Voi! Niin osuva puhekupla Robertilla! Teoriassa tuo on tuttua minullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtenä iltana Sulo tuli pitkästä aikaa vapaaehtoisesti syliin; ensin minun ja sitten miehen (tasapuolista) :) Minikissalla on taas marsu/hiiri-ilme :D

   Poista
 4. Juu, sänky varaantuu aika herkästi ;) Ja yleensä se menee juuri siinä järjestyksessä, että ensin pedataan sänky ja kissat siirtyvät muualle jossain vaiheessa sen jälkeen.

  Mutta meillä ei kyllä jahdata moppia!

  Ihania kuvia on ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestys olla pitää! Ensin varovaisesti petaat vuoteen, kissoja varoen ja kun "koko komeus" kummallisine muhkuroineen on valmis, suvaitsevat em. muhkurat lähteä pakoon.

   Poista
 5. Petaamaton sänky on kissan mieleen. Siinä sitten katsotaan, että et kai tosissasi aio tulla häiritsemään : ) Ilmeikkäät kisut teillä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmiten kissat joutuvat tyytymään valmiiksi pedattuun sänkyyn ja ne nukkuvat oikein tyytyväisesti siltikin. Toki vähän voidaan poseerata kameralle (ne selvästi ottaa erilaisia ilmeitä ;)).

   Poista
 6. Melko söpiäiskuva tuo eka, yäk. Kantsii mennä sinne peittomykkyrän alle piiloon maate, sitten teitä ei löydetä eikä häiritä, heh. Niistä valjaista vastailin omaan blogiini, sinne "utelusi" alle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattien paras piilopaikka on sängyn alla kaukaisimmassa nurkassa, helmalakanan alla.
   Ja kiitos vastauksesta! Robert on melko roteva ja toki kohtalaisesti pehmustettu; vyötärö on lähestulkoon huippumallin mitoissa.

   Poista
 7. Voi näitä ihania kissoja! Tämä onkin syy, miksi tässä taloudessa sänky jää usein tyystin petaamatta, kun eihän kissaa voi häiritä. Ja tuulettuupa sänkykin oikein kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissatkin siis tavallaan pitävät huolta sängyn tuulettamisesta (karvastamista ei viitsi mainita) ;D

   Poista
 8. Joku roti se on ihmisten siivousinnonkin kanssa oltava. Kissoilla on perustuslaillinen oikeus päästä nukkumaan petaamattomaan sänkyyn. Siksihän tuolla kuvassa toi kaksikko on noin söpöinä ja onnelisina nukkumassa, nauttivat siitä oikeudestaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siis kirjoitettu kissojen perustuslakiin?! Me ihmiset varmaan saadaan jotain sanktioita ko. pykälän rikkomisesta, apuva!

   Poista
  2. Kattilat osaa olla onneksi todella armollisia, ei huolta ;)

   Poista
 9. Oivia siivousapulaisia :) Meillä siivotaan vain silloin kun kissa on ulkona. Jos aletaan siivota kun kissa on sisällä, seuraksena on nopea pyyntö ulkoilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on varsin toimiva ratkaisu ja kaikki ovat tyytyväisiä :)

   Poista

Kiitos kommentista!