maanantai 7. tammikuuta 2013

Litteät kuppikakkuset

Viikonloppuna meillä kävi vieraita ja se olikin mitä mainioin syy kattaa Myrnat kauniisti ja leipoa jotain hyvää. Tälläkin kertaa löysin ohjeen Leivonnaisia herkkusuille-kirjasta.

Jos joku ei vielä tiennyt, niin useimmat lähikaupat olivat kiinni Loppiaisena. Leivoin silloin cupcakeja ja todella toivoin, että kauppa olisi ollut auki. Ensinnäkin laitoin ne vääränlaisiin vuokiin ts. mataliin ja leveisiin. Toinen kriisi iski, kun huomasin, ettei tomusokeria ollut ollenkaan. Siispä soitin kiireesti naapurin herttaiselle rouvalle, joka lupasi auliisti "lainata" vähäiset tomusokerinsa. Tuleva insinööri laski saatavilla olevat kuorrutusainekset tarkkaan ja "taikinaa" tulikin peräti 40 prosenttia ohjeen määrästä.Ai miten niin matalia cupcakeja? Ne ovatkin kuppikakkusia, kuppikakkujen, öh, pikkuserkkuja. Onneksi maku oli hyvä ja ne maistuivat myös vieraille :)

Olkoon kuinka mummomaista ja epätrendikästä hyvänsä, minä rrrakastan Myrna-astioita ♥.

Oikein hyvää viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Meillä on myös Myrnat ja vaikka ne ovat viettäneet suurimman osan elämästään kaapissa (johtuen mm. kultareunuksesta ja pienestä koosta), en vaihtaisi niitä mihinkään. Kyllä ihmisellä pitää yksi mummoastiasto olla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan kultareunus ja käsinpesu meilläkin vähentävät Myrna-astioiden käyttöä. Tavallisesta sunnuntaistakin tulee juhlavampi, kun nämä astiat kattaa :)

      Poista

Kiitos kommentista!