lauantai 23. helmikuuta 2013

Apupöydän paikka

Viikko sitten kerroin harvalukuisista Ikea-löydöistäni ja nyt näytän teille uuden kaapin apupöydän paikan. Ikea.fi-sivuilla tosiaan käytetään sanaa apupöytä, vaikka sivupöytä lienee oikeampi termi, nimim. pilkunviilaaja.Onnellinen sattuma oli, että hyllyssä ei ollut mustaa pöytää, jonka alunperin aion ostaa -valkoinen on niin raikkaan ja kevyen näköinen. Pöytä on siis makuuhuoneessa, ikkunan edessä ja pöydän keveyteen liittyy yksi mahdollinen ongelma. Nimittäin se kestää painoa vain kuusi kiloa. Epäilijöille tiedoksi, minä en aikonut siinä istua, viereinen nojatuoli riittäää hyvin. Mutta toinen kissoistamme sattumoisin painaa enemmän kuin kriittiset kuusi kiloa.
Vintage-nojatuoli sai sivupöydästä oivan kumppanin ♥. Kuinka valoisaa on jo, jopa harmaana päivänä, jee!
Makuuhuoneesta löytyy myös suosikkiverhoni ns. verkkoverho. Haluaisin joka huoneeseen tälläiset verhot, siis valoisaksi ajaksi. Mutta perheemme teräväkyntisistä karvakavereista johtuen, se ei välttämättä ole hyvä idea.
Koska perheemme ihmisistä toinen on vankkumaton valoverhojen kannattaja ja toinen valoisuuden -tämä voisi olla sopivan verhottu, mutta valoisa ratkaisu. Pimeän aikaan meistä kumpikin haluaa verhota ikkunat (paitsi se toinen avaa kaikki verhot aamuisin).

Valoisuudesta? johtuen, minuun on iskenyt hirrmuinen sisustus- ja pintaremonttivimma. Olohuoneeseen haluaisin uudet värit ja keittiön yhden seinän haluaisin maalattavan valkoiseksi. Kuitenkin sauna on remontointikohde nro I.
Ajan kanssa luullakseni nämä kaikki projektit toteutuvat, oikeastaan niitä on pohdittu jo pidemmän aikaa. Sanasta projekti tuli mieleeni vielä aloittamaton penkkiprojekti ja huimaa vauhtia lähestyvä kesä, huh.

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen pöytä! Ja tuo nojatuoli on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Perintötuoli on alkuperäisessä kuosissaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos citymami :) Puukuviointi on sopiva, yhdistävä tekijä.

   Poista
 3. On se metkaa, miten nuo pienet kisulit vaikuttavat aika monen sisustamiseen - siksi meilläkään ei ole olohuoneessa pitkiä verhoja - enää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella metkaa, välillä suorastaan ärsyttävää ;) Aikamoisia sisustajia nuo kattilat.

   Poista

Kiitos kommentista!