tiistai 12. elokuuta 2014

Perhospuutarhassa

Kauan kaivatut perhoset ovat saapuneet -heti kun päivänhatut avasivat kukkansa, siis vanhemman kukkamaan päivänhatut. Ihka uuden kukkamaan päivänhatut eivät paljoa kiinnosta, höh.Parhaimmillaan seitsemän neitoperhosta hyöri kukissa. Mikä ihana näky ♥.Myös yksittäinen amiraaliperhonen suvaitsi vierailla.Roudasin kiiruusti kameran ja tuolin perhosten (ja muiden ötököiden) viereen. 
Kukkakärpänen on ihan hauska ja harmiton.Sopu sijaa antaa. Neitoperhonen ja leppis samassa kukassa. Tarkemmin katsellen perhoset ovat melko karvaista porukkaa :)Kimalaiset ovat tosi symppiksiä ♥.

Myös kattilat, Sulo etunenässä ovat kovin kiinnostuneita perhosista. Siksipä minikissa ulkoilee aika lyhyessä flexinarussa. Se säntäilee kaikkiin ilman suuntiin ja sain huomata, että Sulo hyppää myös yllättävän korkealle. Onneksi perhos"paistia" ei siltikään tullut.

14 kommenttia:

 1. Tai ampparipaistia....huh....
  Ihania pörriäisiä ja kyllä perhosia on paljon enemmän kuin viime vuonna. Oon yrittäny satsata perhoskasveihin, mutta tänäkin kesänä perhosbaari jäi tekemättä. Ehkä vieläkin ehtisi.
  Kauniita kuvia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä päin perhosia tuntuisi olevan vähemmän tai sitten olen vähän malttamaton :)

   Sulla perhoskasvikokeilut ovat selvästikin onnistuneet jos perhosia on enemmän. Kokeileppa perhosbaaria jos se houkuttelisi vielä lisää (minunkin on pitänyt :)).

   Poista
 2. Max: Mä olen kade sulle Sulo. Tuo olisi aivan mahtava paikka!! Toivottavasti naru pitenisi vähän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-in! Mutku henkilökunta on niin tiukkapipoista, höh. T: Sulo

   Poista
 3. Ihania kuvia ♥ Kyllä ötökänkuvauskin ihan hauskaa on, jos on kauniita ötököitä :D Paitsi ettei perhosetkaan olisi yhtään nättejä, jos siivet eivät olisi niin komeat. Karvaisia ja ötökkämäisiä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikeassa olet, perhoset olisivat huomattavasti tylsempiä jos niillä ei olisi hienoja kuvioita. Aika monta kuvaa saa ottaa ennen kuin tulee edes yksi hyvä.

   Poista
 4. Hienoja ja tarkkoja kuvia, ihan huippulaatua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!