tiistai 11. marraskuuta 2014

Erittäin virallinen viiksikuva

Aika usein kattilat "ryhdistäytyvät" kun otan kameran (vaikka vaan kännykän) esille.Ja tuloksena on tälläinen vakavamielinen filmitähtiposeeraus. Robert: Mut tosikissan mainehan siinä menee, jos tääl plogissa jatkuvasti julkaistaisiin tälläisiä pehmiskuvia.

22 kommenttia:

 1. Eka on kunnon pönötys, ja toinen... tää nauru ei ehkä lopu!

  VastaaPoista
 2. Rovertin ilme on hieman epäilevä :) Tosikissan maine vain kasvaa pehmiskuvista.

  VastaaPoista
 3. Viikset löytyy. Se on tärkeintä! Hyviä kuvia, älä nolostu kamu!

  VastaaPoista
 4. Ihana pehmis söpöset mukavat katseet ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ja eläimet ylipäätänsä osaavat söpöillä :)

   Poista
 5. Oi oi oi ♥ Robertillakin on kaksiväriset viikset. Tummat aluksi ja vaaleaa lopuksi. Sulollakin on niin :)

  VastaaPoista
 6. Komea virallinen viiksikuva! Robert ottaa movemberin asianmukaisella vakavuudella ;) Robertille myös sellaiset terveiset, että ei pidä huolehtia tosikissan maineesta, se ei ole vaarassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Movember ajaa tärkeää asiaa, pojat tietävät sen.

   Poista
 7. Ensimmäinen kuva on selvästikin virallinen fanikuva ja toka sitten taas ylimärinen herkku kovimmille faneille, niin kuin vaikka täille tätille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Robert täällä nikkaa silmää tädille siellä ruudun toisella puolella ;)

   Poista
 8. Voi söpöpupunen, toi toka kuva hetkautti jalat alta, ahhh!

  VastaaPoista
 9. Robert ON niin komea!! Täällä ollaan erityisen ihastuneita Robertin turkin tummaan sävyyn. Nämä alkuperäiset tabby-kuvioiset käyvät yhä harvinaisemmiksi, ja tumma tabby on sitäkin harvinaisempi. Tumma pääväri nostaa tabby-kuviot jopa dramaattisella tavalla esiin.
  Ekassa kuvassa turkin upeat pienet yksityiskohdat ovat elävästi esillä. Virallinen kuva, indeed. Nyt kun viiksistä kirjoitetaan monessa blogissa, niin soisin huomiota myös hienoille yksityiskohdille kuten viiksityynyille, viiksien lukumäärälle ja viiksirivistöille. R:lla kaksi alinta viiksirivistöä ulottuvat hienosti koko ylähuulen poikki, ja "rei'itys" on kuin kynällä huolellisesti piirretty. Ihania pikku yksityiskohtia!
  Kakkoskuvassa ensin luulin R:n halaavan tyynyä, mutta R taitaakin pitää tiukasti kiinni oman ihmisen farkkuihin verhoutuneesta reidestä! Voi kun R on sitten söpö<3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otto Kulta, kiitos ihanasta kommentista! Täällä pakahdutaan ylpeydestä :)

   Robertin historiasta sen verran, että se on tullut meille eläinsuojeluyhdistyksen kautta n. puolivuotiaana. Otimme sen juurikin mielenkiintoisen ulkonäon takia ja myöhemmin selvisi sen oikein rakastettava luonne ♥.

   Poista

Kiitos kommentista!