sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Onnenpäivä kirppiksellä vol IX, funktionaalinen löytö

On harmaata, pimeää ja säkkipimeää. Välillä jo luulin kadottavani itseni jonnekin työmatkan varrelle, mutta sitten tulikin viikonloppu, keskipäivän "valoisuus" ja pieni kirppisturnee. Joskus kirppikseltä löytyy juuri se, mikä sillä hetkellä olisi melko tarpeellinen. Kuten esimerkiksi herätyskello. Muutama viikko sitten (vai onko siitä jo kuukausi?) löysin hienon 3D herätyskellon, mutta se ei toimi.Sulo: Mikäs tää on?
Kirppikseltä löytyi Fossil-merkin herätyskello. Maliltaan se on vintagehenkinen, mutta oikeasti ehkä 5-10 vuotta vanha. Mikä parasta kello vaikuttaisi toimivan ja herätysääni on melko maltillinen pirinä. (Joulupukki, herätyskelloa ei tarvitse enää tuoda!)Pienimuotoinen rymsteeraus piristää aina. Vaihdoin pöydän, kellon ja valaisimen makuuhuoneen pimeimpään nurkkaan, jossa allekirjoittanut nukkuu. Ball-valaisin tuo kivasti kuparinväristä lämpöä muuten melko harmaasävyiseen sisustukseen. Tuossa valaisimessa johto ja katkaisin ovat läpinäkyvät, kiva yksityiskohta minusta.Yksi kirppispöytä oli oikea aarreaitta. Siellä oli mm. nämä Mary Oljen kirjat ja sieltä löysin myös pienen pienen, puuvartisen virkkuukoukun. Ehkä joskus saan jotain näkyvää aikaiseksi.
Toisesta pöydästä löysin (uuden?) Presidentti gold label-kahvipurkin ja sisällä oli kahvilusikka vielä avaamattomassa paketissa. Joku halusi tosissaan päästä siitä eroon; hinta oli vain 50 senttiä.Tämän parin löysin kahdelta peräkkäiseltä kirppikseltä.

Hämeenlinnaan oli avattu uusi kauppakeskus Goodman ja täytyihän siellä käydä. Mark & Spencerillä oli kivoja yöasuja ynnä aamutakkeja (joulupukki hoi!). M&S:n herkkuosaston (tai oikeastaan kulmauksen) brittiläiset sipsit tekivät allekirjoittaneeseen vaikutuksen. Merisuolaa ja balsamiviinietikkaa, mums
Kauppakeskuksessa asiakkaat ryntäilivät kuin lehmät, jotka pääsevät ensimmäistä kertaa keväällä laitumelle. Nyt taas muistin miksi nettishoppailu on niin kivaa ;)Lisäksi kävimme Iittalan myymälässä Iittalassa (Tämä on yleensä aika vaarallinen osuus). Sielta löysin yksinkertaisen tylikkäät Eeva-sarjan espressokupit. Kotosalla googletin sarjasta tietoja; ilm. se valkoinen muunnos Paratiisi-kupeista.

14 kommenttia:

 1. Iittalan myymälässä Iittalassa tuli juuri eilen poikettua eikä tyhjin käsin tultu ulos :-)

  VastaaPoista
 2. Sinä teet kyllä aina löytöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Nyt olen monena iltana hinnoitellut tavaroita ja tänään sain kirpparipöydän täytettyä. Välillä näinkin päin. Peukut pystyyn ;)

   Poista
 3. Hienoja kirppislöytöjä! Minulle kehittyi jonkinlainen kirpputoriallergia kun pidin omaa kirppispöytää muutaman kuukauden. Tänään mietittiin ystävän kanssa sopivaa retkikohdetta ja nythän mä sen kekkasin: Goodmaniin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri!
   Minäkin vuokrasin kirppispöydän ja se on nyt aluksi viikon. Aikas työlästä on tuotteiden hinnoittelu ja vaatteiden silittäminen, ynnä kirpparille roudaaminen, huh.

   Poista
 4. Hyviä löytöjä oletkin löytänyt. Kirpiksellä on kiva käydä sieltä löytää joskus itselle aarteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Aarten metsästys" on jännittävää, siksipä olen melkolailla koukussa kirpputorilla kiertelyyn :)

   Poista
 5. Voi, tuli lapsuus mieleen. Äitini ja isäni oli saanut häälahjaksi aikanaan samanlaisen joutsentaulun, kuin tuo oikean puoleinen :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Hih :)
   Nyt kannoin tavaraa kirppikselle, jotta tulisi lisää tilaa :)

   Poista
 7. Juu, Iittala on vähän vaarallinen :-)...
  Tuo kuparinvärinen lamppu oli erikoisen kaunis, hehkuu lämmintä väriä tässä pimeässä vuodenajassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hra K jo joutui käymään siellä uudestaan, kun ajomatka sattui kulkemaan Iittalan ohitse..

   Kiitos, kuparinvärisen lampun ostin itselleni synttärilahjaksi kesällä :)

   Poista

Kiitos kommentista!