maanantai 20. huhtikuuta 2015

Onnenpäivä kirppiksellä vol XI

Meikä kirppishamsteri oli oikein tyytyväinen, kun viikkojen tauon jälkeen pääsin kirppistelemään.  Kirpputoriksi valikoitu Akaassa sijaitseva Kirpputori parkki, lähinnä siksi, että sinne oli vaihtoehdoista lyhin matka. Muuten minusta "parkki" on kyllä melko ylihehkutettu paikka.
Aivan aluksi oli pieniä vaikeuksia tai oikeastaan hidasteita päästä kirpparille sisälle. Sehän sijaitsee toisessa kerroksessa, eikä tietenkään ole hissiä. Mutta yhden kyynärsauvan taktiikalla pääsin sinne hyvin (enkä edes aiheuttanutta mahdotonta ruuhkaa..). 
Yleensä kierrämme kirpputoreja Hra K:n kanssa erikseen, mutta nyt hän joutui ostoskorin kantajaksi, sekä yleiseksi turvamieheksi. Olen aikaisemminkin tullut siihen tulokseen, että ihmisillä on jotain "väistämisongelmia" ihan tavallisessa kaupassa ja kirpputoreillakin. Liian monesti ihmiset kulkevat leveästi keskellä käytävää, eivätkä meinaa antaa tilaa muille.


Superihana Talvikki-sarjan lautanen. Pieni kolhu siinä on, mutta 2 € ..Oh, tästä olen pitkään haaveillut! Isosta, keltaisesta Carmen kääntökynttilä/vaasista. 
Hinta oli vähän suolainen, reilu 18 €.Tätä kultaa en löytänyt kirpparilta ♥. Robert miettii jotain ideaa :) 

Allekirjoittaneella tämän päivän ohjelmaan kuuluvat jumppa ja lepäily. 
Toivottavasti huomenna pääsen taas lenkille tai ehkä kirppikselle ;) 
Riittävä määrä lepoa ja liikuntaa siinäpä tämän(kin) viikon pähkinä.Aurinkoista alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Sinä olet pitkään haaveillut kaikesta sellaisesta, josta en ole ikinä kuullutkaan :-D Viimeisen kuvan kohteesta olen kyllä kuullut, ja sitä himoitsisin minäkin! Robert ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että sinä himoitset montaa sellaista kasvia- tai lajiketta josta en ole kuullutkaan. Sitten blogissasi taas kerran saan ihastella niitä :)

      Poista

Kiitos kommentista!