keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Shelfiet ja vähän muutakin

Pääsiäisen pyhät menivät leppoisissa tunnelmissa. Suurin urotyöni oli lusikkaleipien yhteisleivonta Hra K:n kanssa. Pyhinä kävi myös vieraita ja meikäläinen luopui hetkeksi vakiounivormusta eli yöpaidasta. "Kunnon vaatteita" eli collegehousuja pukiessani huomasin ettei housujen pukeminen sittenkään ole niin vaikeaa, ainakaan tässä vaiheessa. Sivumennen sanoen Mark & Spencerin suorat, mustat collegepöksyt ovat nappiostos ja aika asiallisen näköiset. Paitsi, että ne on mustat ja meillä on kissoja..


Omakuvat eli selfiet eivät ole minun juttuni, mutta shelfiet eli kuva asetelmasta hyllyllä on hyvinkin minun heiniäni.Hra K laittoi tiput kiipeämään oksilla. Porsliinilintu on kirpputorilta. Iso maljakko on H&M homen ja pien Rosenthalin maljakko on löytö kirpparilta. Maljakoissa on kiva pintastruktuuri."Tilasin" kaupasta tulppaaneja, mutta sain narsisseja. Mutta oikeastaan se olikin parempi valinta.
Vanhaan Arabian maitokannuun liittyy kiva muisto. Asuimme Hra K:n kanssa ensimmäisessä yhteisessä asunnossamme ja vinttikomerosta löytyi vanha kannu. Kysyin vuokranantajalta, voinko ostaa sen ja niin maitokannu muutti meille,  jo 18 vuotta sitten :) Tunnistaako kukaan mitä sarjaa kannu on?Astiakaapin päällä on iltaisin ruuhkaa, kun kukat ja oksat nostetaan sinne turvaan.
Puhti meinasi loppua kesken lusikkaleipien leipomisen, mutta tulos oli vaivan arvoinen. Taas kerran ne vähän lässähtivät uunissa, mutta onneksi maku oli hyvä. Teen lusikkaleivät ohjeella jossa lisätään taikinaan kardemummaa, se on piste iin päälle. Mutta miksi nuo pikkuleivät loppuvat aina_kesken? Ajatelkaa kuinka mainio keksintö olisi lusikkaleipäautomaatti :D

Aurinkoista viikon jatkoa!

9 kommenttia:

 1. Pikkuleipäautomaatti olisi mun mielestä melkoisen huono keksintö tällaiselle sokerihiirelle. Sitä saisi koht´silleen vieriä eteenpäin, jos pikkuleipiä rajattomasti saisi :-D Mutta lusikkaleivät varmasti oli hyviä ja vaivan arvoisia! Kelpaisi kovasti minullekin.

  Sinun shelfiet on kyllä mahtavia ja hauskoja. Ja hauska on tuo hyllynpäällisruuhkakin! Kaikenlaisiin paikkoihin ruuhkia pääsee kehittymään :-D

  VastaaPoista
 2. Oi...tuo ihana hevos/tyttöpatsas tuo niin lapsuuden mieleen. MAmmallani oli tuollainen..:)

  VastaaPoista
 3. Kivoja tipuja! Miksi purnukat pitää nostaa yöksi turvaan? Pelkäättekö että yöllä te ihmiset törmäätte vahingossa niihin ja ne putoavat? - Max

  VastaaPoista
 4. AI teilläkin siirretään kasveja pois iltaisin? :) Meillä tulppaanit pääsevät iltaisin/kotoa lähtiessä tuulikaappiin, ettei Kajsa kävisi niitä syömässä.

  Ah, leivonnaisia <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat shelfie-asetelmat, niin kaunista! Ja onpa yllättävää, että tavaroita nostetaan turvaan. Ei meillä vaan *sormet ristissä selän takana*

  VastaaPoista
 6. Lusikkaleipäautomaatti. Enpä usko, että olis yhtä herrkullisia automaatista :) Kauniit shelfiet sulla! Mutta tosta pytystä mulla ei oo mitään käsitystä :) Paitti että kaunis on sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paiskasin sua muuten haasteella: http://mrsnobodyelse.blogspot.fi/2015/04/haaste-11.html

   Poista
 7. Näitä shelfieitä katselee mieellään (siis mielummin kuin niitä selfieitä...), ihania asetelmia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!