perjantai 8. toukokuuta 2015

Wirkkala x 3

Se tunne, kun menet kirpputorille, jota netissä on "hehkutettu" ja aivan ensi metreillä huomaat, että kirppis onkin jotain ihan muuta. Kauhtuneita vaatteita, vanhaa kosmetiikkaa, uutta sälää ja ylihinnoiteltuja "uusia" lehtiä, eikä juuri mitään ns. keräilytavaraa (joka tietenki riippuu keräilijästä).Tiukka "tuomio" kirppiksestä siitäkin huolimatta, että ensimmäisestä pöydästä löysin Tapio Wirkkalan Briljant-sarjan snapsilasin eurolla. Pieni pore lasissa on, mutta se ei siltikaan vähennä ihastustani kyseiseen sarjaan. Briljant-lasisto on mielestäni huikean kaunis ja juhlava. Mutta eihän tuollaisia laseja raaskisi koskaan käyttää. Hesarissa on ollut mielenkiintoinen juttu Briljant-sarjasta klik.

Ajattelin hankkia toisen lasivitriinin ns. aarrekaapiksi. Siellä voisi olla vaihtuva "näyttely" omaksi iloksi. Sinne laittaisin tuon yksinäisen lasin, vanhat jugend-kupit jne. Yhdessä huutokaupassa olisi ollut juuri sopiva, vanha vitriinikaappi, mutta "jäädyin" h-hetkellä ja kaappi meni menojaan. Ikeasta voisi löytyä sopiva ehdokas klik.Lisäksi löysin Wirkkalan Ultima Thule-sarjan kynttilänjalat, yhteensä kympillä -ei paha. Tätä sarjaa meillä on ollut ja on edelleenkin käytössä.Sitten vielä pikaisesti olohuoneen remonttikuulumiset. Kuten kuvasta voi todeta Jokapaikanhöynä on hyvin avulias kissa. Tässä avuliaisuudesta johtuen tai siitä huolimatta Hra K on hyvin edistynyt tapetoinnissa, vaikka ikkunaseinät ovatkin melkoisen sirpaleisia tapetoitavia. Huomenna EHKÄ päästään maalaamaan.


Lämpimästi tervetuloa lukijoiksi Marika ja Susanna Vaahla!
Mukavaa viikonloppua kaikille!


Ps. Eilisestä sähläyksestäni johtuen ainakin osa Hei, me tapetoidaan-postauksen kommenteista ovat hävinneet tai siis minulla ne näkyvät, mutta postauksessa ei. *syvä huokaus*.

10 kommenttia:

 1. Minä perin Briljant-laseja ja yritin pakkosyöttää niitä veljelleni, ei kelvannut. Nyt voin naukkailla juomat itse kauniista laseista. pitäisiköhän ottaa ne ulos pakkauslaatikosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän oli ongelma; kumpi ottaa lasit :D
   Voisi olla hyvä idea ottaa Briljant-lasit tuulettumaan :)

   Poista
 2. Hih, aika kätevää rullata Sulo paperiin, ettei se pääse karvastamaan kaikkia paikkoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo on nerokas kissa ja paketoi ihan itse itsensä -kun sattui huvittamaan :)

   Poista
 3. Kiitos!
  Kisulilla ainakin on hauskaa remontin pyörteissä!
  Ja hyvät löydöt teit kirppikseltä!
  Lempeitä toukokuun tuulia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Kevät ja tuleva kesä on ihanaa aikaa pimeän ja kylmän talven jälkeen ♥.

   Poista
 4. Malttaakohan Sulo pitää tassunsa erossa maalipöntöstä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Koputtaa maalaamatonta puuta* Vielä ovat tassut pysyneet erossa maalista.

   Poista
 5. Biljantin korkea ja puolipallo on erityisen mieluisia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!