torstai 6. huhtikuuta 2017

Puisevaa

Tänä keväänä toteutui moni monivuotinen haaveeni. Nimittäin ilta-aurinkoa pahasti varjostanut koivuryhmä kaadettiin pois. Joo, jotkut unelmoivat etelän lomista ja allekirjoittanut esteettömästä ilta-auringosta. Vähän lupa-asioita se vaati, koska puut olivat kunnan maalla (ja taajama-alueella kait muutenkin pitäisi aina anoa lupa).

Puunkaato tehtiin ihan "omalla porukalla" eli naapuripariskunnan kanssa. Miehet kaatoivat puita ja naapurin rouva pääsi "ajamaan tukkirekkaa" eli vetämään pätkittyjä runkoja. Naapuripariskunta on jo vähän varttuneempi, ovat molemmin puolin 80-vuotta, mutta hirmuisen hyväkuntoisia ja pirteitä. Kunpa sitä itsekin olisi aikanaan yhtä pirtsakka.Samalla vauhdilla kaadettiin myös yksi pihakoivu ja sen kanto on sanan varsinaisessa muodossa moniulotteinen.
Näillä klapuilla kelpaa lämmittää saunaa ♥
Vielä pakollinen sinivuokkojen aika on käsillä -kuva.
Sulo haluaa lähettää keväthuuma-terveiset. Tämä video on jo monta viikkoa vanha, koska pihalla näkyy vielä luntakin, klik videoon

Ps. Kiitos vielä edellisen postauksen kommenteista ♥

8 kommenttia:

 1. Onpas hienonmuotoinen kanto! Kaikenlaista luonnossa pääsee muodostumaan.

  VastaaPoista
 2. Olipa paksu puu, kanto aika jännän näköinen. Nyt on puita millä lämmittää sauna lämpimäksi. Mekin tässä vähä aikaa sitten kaadettiin neljä isoa koivua. Aurikoista kevättä sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot koivut vievät paljon tilaa.
   Kiitos, hyvää kevättä myös sinulle!

   Poista
 3. Sinivuokkoja, oh! Minä löysin eilen vasta kevään ensimmäisen leskenlehden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torstaina meille iski takatalvi ja niin peittyivät sinivuokotkin, murr.

   Poista
 4. Auts - meillä on suoraan parvekkeen vieressä koivu, jonka kaatamista isäntä suunnittelee - se kun on niin lähellä, että oksat hipovat parveketta ja kattoa. Itse en millään raaskisi luopua siitä, sillä se antaa kivasti suojaa auringolta;)
  Eipä taida meidän koivumme kanto ihan noin monimuotoinen olla;)
  Hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos teette ensin kompromissin ja vähän vaan karsitte oksia?
   Hyvää pääsiäisiltaa sinne myös!

   Poista

Kiitos kommentista!