lauantai 22. huhtikuuta 2017

Supermessut 2017

yhteistyö Tampereen Messut

Supermessut-nimitys ei ole ollenkaan yliampuva, kun saman (todella ison) katon alta löytyvät Puutarha, Kotimaan matkailu, Design- ja käsityötori, OutdoorErä ja Keräily -messut.



Menimme heti kello yhdeksän tienoilla messuille ja ensimmäiseksi suuntasimme Puutarhamessuille. Ihanaa, että kevään vihreyttä ja kukassaan olevia sipulikukkia pääsee ihastelemaan näin etuajassa. Isot puusaavi-istutukset näyttivät kivoilta.



Istutuksen tarkempi syynäys paljastaa, että nämä puusaavit ovat aika kokeiluystävällisiä näin DIY-ihmisen näkökulmasta. Tai siis joo, toinen meistä bongaa ideoita ja toinen sitten ehkä toteuttaa niitä (voitte vaan arvailla  kumpi on kumpi..). Ponttilaudan avulla puusaavi pysyy huomattavasti helpommin kasassa verraten sileään lautaan.



Jos vanhasta puutuolista on jäljellä vain selkänoja, niin tässä on oiva hyödyntämistapa.



Kotimaan Matkailu kiinnostaa aina. Onneksi tuli otettua esitteitäkin, sillä näiden söpöhöpöläisten jälkeen en pystynyt ajattelemaan muuta kuin karvaisia alpakoita. Ulkomuodon lisäksi niillä oli myös hassu ääni.



Ja esitteet kohteista joissa haluaisin käydä muun muassa.



OutdoorErä ja Keräilymessujen välimaastossa, ShowHau Roadshow-osastolla, esiintyi Sepän Sirkuskoirat. Esitys oli vauhdikas ja tosi taidokas. Kahden itsepäisen kissan omistajana ei voi kuin ihastella koirien tottelevaisuutta ja varsinkin palveluhalukkuutta.



Keräily-messujen puolella olisi ollut vaikka ja mitä. Kuten tämä tyylipuhdas sohvayksilö.


Supermessut ovat auki vielä huomenna sunnuntaina.


3 kommenttia:

  1. Nyt kolahti sohva. Tuo mieleen meidän ensimmäisen sohvakalustomme, jonka olimme saaneet isännän mummolta ja verhoiluttaneet uudelleen. Harmi, että siitä aikoinaan luovuimme, sillä laatu oli ihan eri luokkaa kun sen jälkeen tulleissa.

    VastaaPoista
  2. Olihan upeat messsut Kivoja isoja istutuksi komeat puutynnyrit Hyvää viikoloppua :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!