torstai 13. heinäkuuta 2017

Työmaan laidalla

Kesäaikaan koko Suomi tuntuu olevan tietöiden luvattu maa. Nyt ne "tietyöt" ovat saavuttaneet jopa meidän maaseudun rauhan. Entiseen saviseen peltomaahan rakennetaan kevyenliikenteen väylää ja osa siitä menee menee hyvin läheltä kotiamme. Kaivuri kaivaa, rekka tuo mursketta ja ikkunat helähtelee. Voitte uskoa, että muuan Minikissa ei tilanteesta tykkää.Pahimmassa vaiheessa Sulo majoitti itsensä sohvan taakse ja oli siellä sitkeästi koko päivän. Sentään ruokailemaan sieltä tuli ja kävi pikaisesti hiekkalaatikolla, mutta sitten kiiruusti takaisin sohvan taakse. Onneksi feliway, zylkene, ajankuluminen ja jatkuva rekkaliikenne tietyömaalla ovat saanet jopa Sulon turtumaan. Kun vielä pari viikkoa odotellaan, niin kattilat varmasti innostuvat kunnolla kyttäämään tietöiden edistymistä.

9 kommenttia:

 1. Hyvä että sentään laatikolla ja syömässä tuli käytyä! Se ei kyllä ole ihme, että pieniä minikissoja arveluttaa jatkuva jyristäminen ja ikkunoiden helistely. Meillä sohvan taakse muuttajana olisi Figo. Voisi olla Hennakin, jos mahtuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinainen "kohokohta" oli se, kun tiemaata tampattiin tasaiseksi jyrällä. Kyllä tärisi ja helisi. Nyt (viikonloppu) Minikissa on onneksi oma puuhakas itsensä.

   Poista
 2. Voi sentään mikä kärsimys. Toivottavasti teille pian koittaa kesärauha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin viikonloppurauha koitti :) Tien tekijöillä oli selvästikin urakkatyö, koska he painoivat 12 h päiviä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nyt Sulo on oma reipas itsensä ja me toivotaan, että urakan ensimmäinen etappi olisi valmis.

   Poista
 4. Voi pientä! Ehkä ne maisemat siitä paranee, kun tulee se kevyen liikenteen väylä ja ihmisiä alkaa mennä enemmän ohi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti alkaa olla enemmän vipinää, niinkuin rauhaisan maalaistaajaman mittakaavassa. Meitä ihmisiä alkoi kummasti kiinnostaa siperianhernepensas-aidan korkeammaksi kasvattaminen ;D

   Poista
 5. Toivottavasti melu pian helpottaa. Ja pensasaita kasvaa korkeutta;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!