lauantai 24. maaliskuuta 2012

Remontin jälkeen

Tänään koko päivän on ollut ulkona harmaata ja sateista. Toisin sanoen on ollut loistava päivä siivota ja järjestellä kotia. Huonekaluja on raahattu huoneesta toiseen: sänky työhuoneesta makuuhuoneeseen, toinen sohvista olohuoneesta työhuoneeseen, kirjahylly kellarista työhuoneeseen jne.. Vieläkään kaikki ei ole ihan järjestyksessä, mutta onneksi huonekaluralli on ohitse.
Olemme kumpikin tyytyväisiä Graham & Beckerin Mirage-tapettiin. Tyynyjen takaa pilkottaa hieman sängynpäätyä, johon ompelin uuden päällisen.
Sängynpeitteenä on mummuni virkkaama pitsipäiväpeite ♥. En ikinä jaksaisi virkata jotain noin suuritöistä. Enkä muuten osaa virkata kuin ketjusilmukoita ja pylväitä -tuo peitto vaatii jo vähän muitakin "temppuja" langalla ja koukulla.
Kampauspöytä on teakia, ehkä 60-luvulta. Pöydän pinta tarvitsee vielä hieman puhdistusta ym. Peiliosa oli aikas likainen; sain sen muuten puhtaaksi, mutta siihen jäi harmahtava "kalvo" ja tuntuu, että sitä ei millään saa täysin kirkkaaksi.

Huom. kaikki kätevät emännät ja isännät, onko jotain vinkkiä millä harmahtavan kerroksen saisi pois?Tämän hetken lempituoksut Guccin Flora by Gucci ja Kenzon L'Eau Par Kenzo Eau Indigo Pour Femme.

2 kommenttia:

  1. Ihana, kun on noin merkityksellinen virkattu peitto! Minäkin olen viimeisen vuoden aikana tykästynyt pitseihin.

    Olisipa joku ihana paikka, jossa hajuvettä voisi säilyttää näkyvillä. Niiden pullot on aina todella hienoja!

    VastaaPoista
  2. Meillä makuuhuone on suunnilleen ainoa huone, jossa voi pitää näkyvillä helposti särkyvää tai kukkia; kissat ei pääse sinne ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!