torstai 29. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: Jotain mustavalkoista


Rrrakastan lahjojen paketointia ja tässä mielessä Joulu todella on vain kerran vuodessa. Nyt pääsin paketoimaan, koska miehellä on synttärit. Hänen lahja oli sen kokoinen, että se mahtui kahteen A4 kokoiseen arkkiin. Sitten lehtipinkan luokse..


..parhaimmat ja uniikimmat lahjapaperit löytyvät lehdistä, esim. Elle decoration on oikea aarreaitta; siinä on sivuja, joissa on pelkkä (hieno) kuva, mutta ei kuvatekstiä. Jostain syystä suomalaisissa sisustuslehdissä ei paljoakaan koko sivun kuvia ole. Ellen sisustuslehtiä en raaski heittää pois, mutta vanhemmista repäisen leikkaan kauniita kuvia. Pikaisen selailun jälkeen löysin kaksi sopivaa mustavalkoista kokosivun kuvaa, joihin paketoin lahjan ja solmin paketin kiinni mustalla villalangalla.
2 kommenttia:

  1. Loistava idea! Enpä ollut tullut ajatelleeksi tuotakaan vaihtoehtoa. Tosin meillä ei taida juuri olla sisustuslehtiä, pelkkiä Marie Claireja ja muita naistenlehtiä. :/

    VastaaPoista
  2. Marie Clairesta ym. lehdistä varmasti löytyy ihania kuvia :) Idean bongasin jostain joululehdestä; lehtiä ja villalankoja on meille kiitettävästi kerääntynyt (miehen autolehtiä en vielä ole hyödyntänyt)..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!