lauantai 7. syyskuuta 2013

Huutokauppalöydöt vol II

Yleensä huomaan huutokauppa-kyltin vasta tien poskessa ja lähin automaatti on kymmenien kilometrien päässä, sekä tietenkin on kiire johonkin. Nyt, kerrankin huomasin  huutokauppa-ilmoituksen lehdessä ja sain miehen houkuteltua mukaan. Maalaishuutokaupoissa on usein letkeän leppoisa tunnelma, varsinkin silloin kun siellä ei ole myynnissä varsinaista keräilytavaraa.Heh, tähän valomainokseen iskin heti silmäni. Mies oli ensin sitä mieltä, että se on kauhea. Mutta lopulta hänkin oli tyytyväinen, kun sain huudettua sen meille. Ajatuksena on irrottaa kirjaimet toisistaan ja laittaa niihin ledit. Pelkkä kirjain-"lamppu" on jo hienon näköinen. Omaan käyttöön tulee K ja A kirjaimet, loput ajattelin myydä jos ostaj(i)a löytyy.Toinen löytöni on hyvin suosittu. Jo huutokauppapaikalla siinä istui jatkuvasti joku ja hyvä, etten saanut pappaa keinutuolin mukana. Keinustooli on ikäisekseen hyväkuntoinen ja alkuperäinen funkkistyylinen kangaskin on paikoillaan. Uusi päällinen tulee olemaan harmaa ja puuosat ajattelin vahata tummanruskeiksi, kuten vanhat nojatuolitkin ovat. Saapa nähdä kuinka kauan siinä menee, että keinustooli on uudistettu. Mies puolestaan huusi Bang & Olufsenin stereot, jotka lienevät 80-luvulta.

Mitäs tykkäätte löydöistä? Olohuoneen sisustussuunnitelmat menivät nyt hieman uusiksi. Mikä tärkeintä sain pienen pikantin lisän "mummotyyliini", kun nyt voin kutoa lapasta keinustoolissa (jos se sattuu vapautumaan kissalta).

Tervetuloa lukijaksi Seijastiina ja Aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille!


18 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä keinutuoli on ihana ,minäkin oisin ottanut. Siitä tulee tosi kiva kun sen puu osat tulee ruskeaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa puuosien käsittely ja verhoilu kävisi käden känteessä. Mutta "käsittelyn" jälkeen keinustooli on sopivasti hiukan modernimman näköinen.

   Poista
 2. Voi, en ole ikinä käynyt huutokaupassa, paitsi karja-/hevoshuutokaupassa Englannissa. Tuolla on varmaan vähän erilaista, ainakin se, että huudettavien objektien päällä voi esim. istua ;-)
  Upea tuoli, keinutuolit ovat maailman mukavimpia istua, Robertkin sen tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karja- ja hevoshuutokauppa on varmasti mielenkiintoinen, varsinkin Englannissa. Itse olen kerran ollut hevoshuutokaupassa, mutta sieltä ei sentään tullut mitään ostettua ;) Nyt Saila suunnaksi maalaishuutokauppa, vielä on kesää jäljellä -ja huutokauppoja.

   Poista
 3. Vaan sepä olisi ollutkin, jos keinutuolin mukana olisi tullut pappa! Keinutuoli kyllä näyttää hyvältä ja selvästi on myös hyvä, kun se kerran kelpaa Robertillekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Monesti pappat ovat herttaisia ja niillä on mielenkiintoisia tarinoita, mutta ehkä pappa olisi kyllästynyt meillä? Yksi vanhempi herra minua onnittelikin kun voitin huutokaupan keinutuolista :)

   Poista
 4. Hienoja löytöjä, hyvä, ettei pappa kuulunut keinutuoliin, sehän on Robertin paikka. Kirjaimista tulee varmasti upeat ledeillä. Jos myöhemmin päätät perustaa kukkakaupan on kyltti valmiina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoilla on varma maku hyvien lepopaikkojen suhteen. Eikä vara venettä kaada, nyt on kukkia-mainoskin mahdollista kukkakauppaa varten valmiina ;) Onneksi vielä muistan, että ko. työ ei todellakaan ole mitään ruusuilla tanssimista.

   Poista
 5. Minä olisin kotiuttanut molemmat. Tuo kirjainlöytö on ihan mieletön. Ja keinutuli pääsikin heti käyttöön:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keinutuoli oli illalla tehokäytössä. Jossain vaiheessa nostin Robertin siitä pois, jotta pääsen itse vuorostani keinuttamaan -ja arvaa mitä, Robert melkein murisi :D

   Poista
 6. Hienoaja löytöjä kyllä! Itsekin tahtoisin keinutuolin (tai nojatuolin), kunhan joskus olisin sen verran isompi asunto, että mahtuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirene! Tuollainen nojatuoli jalaksilla on aika pienen kokoinen vrt. normaaliin keinutuoliin. Huutokaupassa oli myynnissä myös pienempikin malli.

   Poista
 7. Meillä ihan sama projekti noiden kirjain lamppujen suhteen :D! Tänään just mies vihdoin pakkas h-kirjaimen autoon ja lupasi operoida töissä ylimääräiset kamat siitä irti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin iloinen, kun sain lamput huudettua :)

   Toivottavasti kumpikin saadaan kirjaimemme valmiiksi ennen talven pimeyttä :)

   Poista
 8. Hyviä löytöjä kaikki! Kiva, että Robertkin sai oman keinustoolin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Robertista sukeutui varsinainen keinutuolin valtaaja ;)

   Poista

Kiitos kommentista!