maanantai 23. syyskuuta 2013

Hyväntuulen Kaverikuva

Myrsky ja Minna haastoivat näyttämään kaverikuvan ja arkistosta muutama löytyikin. Kuva jokaisen lempikattilan kanssa.Tämä kuva on otettu viime kesänä. Oli niin lämmin ja aurinkoinen päivä, että minäkin tarkenin bikineissä ja Robert kevyessä kesäturkissa. Kuten kuvasta huomaa, kissa oli melko lötkönä kuumuudesta.Kuva on vuoden takaa ja siinä on Maailman Pienin Sulo ♥.Tämä kuva on jo useamman vuoden vanha ja siinä kanssani on kultainen Mosse. Kissa nostettiin pöydälle  Kissa nousi itse pöydälle (joka oli/on kiellettyä), mutta eihän tuollaista toffeeekissaa voinut vastustaa.

8 kommenttia:

 1. Kyllä toffee kuuluu pöydälle :-)
  Voi iih pientä Suloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertailun vuoksi täytyisi ottaa kuva 1-vuotiaasta Sulosta sylissä, jotta huomaisi kuinka iso siitä on kasvanut :) Paitsi, Sulo ei enää viihdy sylissä oikeastaan ollenkaan :(

   Poista
 2. Ihania kaikki! ♥

  Ja miten pieni tuo Sulo on ollutkaan! Ja onkos Mosse vasta herännyt, kun näyttää niin uniselta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo oli aivan liian pieni, orpo pentunen. Mosse on varmaankin vasta herännyt tai just nukahtamaisillaan :)

   Poista
 3. Kiva että osallistuit:) Ihania kuvia ♥ Robert kesäturkissa, pikkuinen Sulo ja vastustamaton Mosse-toffee. Mamman sylissä on hyvä olla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mosse oli oikea sylikissa ♥. Nykyiset kattilat eivät oikein moisesta perusta; toinen kyllä tulee "kylkimyyryyn". Mutta toinen on aivan liian kiireinen ;)

   Poista
 4. Hienot kaverikuvat! :) Ensimmäisestä kuvasta kyllä huokuu kesänlämmin kissanturkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpikin kissa muuttuu helteellä ylikypsäksi spagettiksi ;) Kesänlämpimään kissapakettiin kuuluu myös nihkeät tassut :)

   Poista

Kiitos kommentista!