maanantai 16. syyskuuta 2013

Instagram-kuvia viikon varrelta IV

Viime viikko(kin) kului hurjaa vauhtia ja valoukuvaus on jäänyt aika pitkälle kännykän varaan. Minulla on kaksi suosikkikuvauskohdetta: kissat ja maisemat, kuten varmasti hyvin tiedätte. Kohta ollaan taas siinä pisteessä, että aamulla on turha edes havitellakaan valokuvien ottamista, tyyylsäää.Jos oltaisiin ulkomailla, lämpimässä ilmastossa, niin kuvassa huijuisivat tietenkin paljasrunkoiset palmut.Sellaiset päivät ovat ihania kun saa kyydin töihin ja ehtii räpsiä kännykällä kuvia. Kyseisenä aamuna taivas oli hienon punasävyinen -ja sadehan aamuruskosta seurasi.Koivuista on lentänyt ainakin ziljoona lehteä ja tammista saman verran terhoja. Kattilat rakastavat ulkoilua.Kadulla kulki ihmisiä (kuten yleensä on tapana..) ja Robert oli hyvin huolestunut, jotain erikoista siinä oli.

Aurinkoista viikon jatkoa!

11 kommenttia:

 1. Tai pikemminkin siinä pisteessä, että on ylipäänsä turha kuvitellakaan ottavansa valokuvia päivänvalossa. :\ Syksy ja talvi ovat suoraan sanoen aika ärsyttäviä aikoja blogata, kun tuntuu ettei kuvien ottamisesta tule mitään. Onneksi sulla on nuo kissat, niistä saa söpöyskuvia vaikka pilkkopimeässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikka, olet aivan oikeassa; syys- ja talvihämärässä on hieman turhauttavaa blogata -ainakaan valokuvablogin ;)
   Jospa talven tullen täytän blogin pimeässä hehkuvilla kissansilmillä kun muihin ei pysty? ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Pojat kiittävät ja lähettävät terveisiä Kajsalle ja Deville -Kurr!

   Poista
 4. Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa kissojen mielestä. Meilläkin ollaan joskus hämillään kujalla kulkevista ihmisistä. Niille jopa pörhistellään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset ovat niin arvaamattomia ettei pienen kissan kannata niihin luottaa, ainakaan vieraisiin ihmisiin.

   Poista
 5. Kattiloidenkin vuoksi on ihanaa, että säät ovat olleet edelleen enimmäkseen otolliset valjasteluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, teilläkään varmasti pidetään valjastelu-ilmoista :)

   Poista
 6. Voi Robert! Ei ne kulkijat ole vaarallisia, kun pysyt kotioloissa! Ei ne teille tule! Suloa taas ei näytä paljon häiritsevän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hassua kuinka erilaisia asioita kattilat pelkäävät. Robert juurikin kadulla kulkijoita ja Sulo taas pelkää mm. eteisen lattialla olevaa sandaalia :)

   Poista

Kiitos kommentista!