tiistai 15. heinäkuuta 2014

Onnenpäivä kirppiksellä; muutaman euron löytöjä

Kuten varmasti olette huomanneet kuluvan vuoden yhdeksi lempiharrastuksekseni on muodostunut kirpputoreilla kiertely. Ei koskaan tiedä mitä huippulöytöjä tulee vastaan, eikä se haittaa vaikkei mitään löytyisi. Vaikka lähtökohtaisesti ajatellen mikään harrastus johon liittyy jatkuva ostaminen ei tietenkään ole hyvä juttu. Onneksi löydöt ovat sentään ainakin kertaalleen kierrätettyjä.

Tällä kertaa löysin kirpputorilta useamman jutun ja muutaman euron kappalehintaan -ei hassumpaa.Annoin periksi sisustuslehtiä -ja blogeja riivaavalle marmorivillitykselle. 
Ja ei, tuikkua ei vielä ole puhdistettu..Värikkäät muoviastiat eivät ole ihan meidän juttu, mutta en voinut vastustaa Hammarplastin 60-luvun munakuppeja.Tähän settiin kuuluu kolme syvää "kristalli" tarjoiluastiaa, paitsi materiaali on muovia. Tämä oli kirpparikierroksen "hinnakkain" löytö - 3 kpl / 6 euroa.Ja paras löytö viimeisenä! 
Tämä paloista koottu, hyväkuntoinen nahkalaukku maksoi peräti euron. Mitään tuotemerkkiä siinä ei ole ja ajattelinkin, että se on jonkun oma tekemä. Mutta tarkemmin katsellen: siihen painettu kaksi numerosarjaa. Laukku ei juurikaan ollut likainen, mutta putsasin sen kuitenkin satulasaippualla ja sitten hemmottelin sitä reilulla määrällä nahkarasvaa.

10 kommenttia:

 1. Kas, kommenttini katosi! Mutt yhtä kaikki, hienoja löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentisi ei löytynyt roskiksestakaan. Kirpputorilla käyminen on kivaa aarteen etsintää :)

   Poista
 2. Upea laukku, ja hinta ihan mitätön. Hyviä löytäjä teit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukkuja ei voi olla koskaan liikaa :)

   Poista
 3. Kirpputoreilla kiertely on mukavaa! Taidanpa ottaa sen huomisen ohjelmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään odottamaan postausta löydöistäsi :)

   Poista

Kiitos kommentista!