torstai 1. tammikuuta 2015

Onnenpäivä kirppiksellä vol X, vuoden 2014 loppuhuipennus

Joskus suunnitelmien viime hetken muutoksesta on paljon iloa! Eilisen päivän suunnitelmana oli vierailu ystäväpariskunnalla ja yhdessä tuumin ns. pyhiinvaellusmatka Habitat-myymälään. Ko. liikkeen nettisivuilla oli sitkeästi, että avoinna klo 20 asti, mutta vähän se epäilytti. Onneksi kurkkasin Habitatin instagram-tiliin ja siellä lukikin, että myymälä sulkeutuu klo 16. No joo, se ei yhtään sopinut meidän suunnitelmiin. Aikataulullisesti sopi paljon paremmin pieni kirppisseikkailu Hämeenlinnassa, joka oli sopivasti matkan varrella.Hämeenlinna on mielestäni aika viehättävä kaupunki; siellä on säilytetty paljon vanhoja rakennuksia. Kumpikin kirppiskohteemme sijaitsi vanhassa rakennuksessa.
Ensimmäisellä kirppiksellä, lähes ensimmäisestä pöydästä löytyi kiva tiikkinen tarjotin, jossa on messinkiset "kädensijat". Tyyliini kuuluu hidas eteneminen ja myytävien esineiden tarkka tutkiminen. Hra K taasen toimii huomattavasti ripeämmin, tosin hän ei olekaan niin innostunut kirppiksistä. Aika pian (mikä on erittäin suhteellinen käsite) Hra K tuli toteamaan "eitäältämitäälöydy". Mutta minä olin hieman toista mieltä.Yhdestä pöydästä löysin yks, kaks, kolme -NELJÄ Tamara Aladinin suunnittelemaa Carmen kääntö maljakkoa/kynttelikköä. Olen jo vähän aikaa näitä ihastellut esim. Materian taju-blogissa oli kaunis joulukattaus, jossa oli monta Carmenta.
Samasta kirppispöydästä olisi löytynyt myös Sarpanevan pronssinen kynttilänjalka, mutta enpäs ostanut :D Lisäksi löysin pari tosi kivaa vaatetta.

Eikä siinä vielä kaikki. Vielä olisi puoli tuntia aikaa ja pienen, hhmmm, yhteisen pohdiskelun jälkeen menimme vielä toiselle kirpparille. Sieltä tein aivan mielettömän hyvät löydöt! Olen pitkään hinkunut Kartio-sarjan kuparin värisiä laseja, mutta 2 kpl 35 € on mielestäni hivenen suolainen hinta. Tuolla kirpparilla oli juurikin näitä laseja, varsin kohtuulliseen 5 € hintaa, jee :D Näihin löytöihin oli hyvä lopettaa kirpparivuosi 2014.Loppuvuosi 2014 ja alkuvuosi 2015 meni leppoisissa tunnelmissa ystäväpariskunnan kanssa.

Miten teillä on alkanut vuosi 2015?

22 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta ja sopivia onnenpäiviä teillekin! Hyvin on näyttänyt alkaneen ainakin!

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta teille, rauhallisesti on alkanut :) Ulkona on riittänyt vesisadetta niin, etten ole edes nenääni sinne työntänyt. Kissat ovat kyllä käyneet tarhassaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on rohkeita kissoja. Pakko myöntää, että eilisessä vesisateessa kissoja ei edes päästetty ulos.

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta teille kaikille ja kisuille rapsut ! Hyvät kirpparilöydöt ihan loppu vuodesta ihan selvästi antaa hyvän alun tälle vuodelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo ja Robert: kuRR!
   Toivotaan, että tänäkin vuonna tulee hyviä ja harkittuja löytöjä ;)

   Poista
 4. Taas olet tehnyt kauniita löytöjä! Aina kun näen näitä sun upeita hankintojasi, päätän että käyn kirppiksillä, mutta lähtemättä jää. Toivotan sulle mieleisiä uusia löytöjä tänä(kin) vuonna, AnnaS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nettimartta!
   Minäkin vuosia kuuntelin ystävääni, joka jatkuvasti teki kivoja löytöjä kirppikseltä -ja siitä se sitten lähti. Varoitan, että kirppistelyyn voi jäädä koukkuun!!

   Poista
 5. Kauniita löytöjä olet tehnyt, onneksi olkoon, ja oikein mukavaa vuodenjatkoa teille kaikille. Täällä emäntä vielä miettii päivän askareita, kissat halusivat heti aamulla ulos, sateesta viis :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin on rohkeat ja reippaat kissat!
   Tai kyllä mekin tänään lumisateessa ulkoilimme -varsinkin Suloa ei pienet säänvaihtelut haittaa :)

   Poista
 6. Kirpparit ovat aina yllätyksiä täynnä, hienoja löytöjä ja hyvä mieli kaupan päälle.

  VastaaPoista
 7. Kirpparit ovat kyllä ihan parhautta. (Olen huomannut että puoliskoa ei kannata ottaa mukaan kun lähtee kierrokselle...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, yksin kirpparilla selviää pääsääntöisesti sujuvammin ;)

   Poista
 8. Oletpa taas tehnyt upeita löytöjä!
  Tämän uuden vuoden sää on ollut vähän, sanoisinko epämukavaa, mutta eiköhän se tästä vielä muuksikin muutu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epämukava ja hyyyvin vaihteleva sää. Mitähän se ennustaa?

   Poista
 9. Karmeen hienot Carmenit ;).
  Upean löydön olet tehnyt, minullekin vielä kelpaisi pari lisää.
  Kiitos muuten linkityksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, karmeen hienot! Heti tietysti kiinnostaa, että onkohan niitä valmistettu myös punaisesta lasista?

   Poista
  2. En ole koskaan punaisena nähnyt, mutta sininen olisi upea.
   Vilkaise täältä:
   http://www.lasikonaarteet.com/albumi/tamaraalladin/?p=1

   Poista
  3. Tuo sininen on kieltämättä tosi hieno!

   Poista

Kiitos kommentista!