torstai 22. tammikuuta 2015

Tapettipohdintoja vol II

Eikä siinä vielä kaikki.
Ikään kuin edellisessä postauksessa ei olisi ollut tarpeeksi fundeerattavaa, tuli vielä toinen satsi tapettimalleja. Nämä kaikki ovat ruotsalaisen Sandbergin.Erilainen / toisenlainen(kin) tammi-kuvioinen tapetti oli pettymys. Ehkä sillä on merkitystä, että meillä on pihassa kolme suurta ja vanhaa tammea eli lehtiä on kyllä enemmän kuin tarpeeksi. Peräti ympäri vuoden, sillä tammethan tunnetusti pihtaavat lehtiään pitkälle talveen.

Toinen tapetti vasemmalta on ihanan (pikku)sievä eli se ei oikein sovi suunnitelmiin.

Art deco-tyylinen Grace-tapetti tapetti on todella kaunis ja väritykseltään hillitty. Olen kuitenkin epävarma, miltä noinkin suurikokoinen kuviointi näyttäisi. Mallikappalehan on puolet yksittäisestä isommasta kuviosta.

Aivan oikeassa reunassa on ihastuttava Liljekonvalj-tapetti. Väritys on tässäkin hyvin hillitty, mikä sopisi oikein hyvin.

Valitako graafista vai hieman koristeellisempaa? Siinäpä pulma. Asian voisi ratkaista myös vaihtoehtoisin menetelmin: kattilat vetävät köyttä, kumpi kattila voittaa painimatsin, pelata korttia, vetää pitkää tikkua, kilauttaa kaverille tai vain hunteerata asiaa kaikessa rauhassa. "Villikortti" on se, ettei tehdä toistaiseksi mitään..

7 kommenttia:

 1. Enpä kadehdi hommaa - vaikea noista on valita - molemmat ovat sen verran kauniita. Anna vaan kattiloiden hoitaa homma;)

  VastaaPoista
 2. Onko muuten mitään vaikeampaa kuin tapetin osto?

  VastaaPoista
 3. Mulla olis vaikeuksia valita tammen ja Gracen välillä.

  VastaaPoista
 4. Emäntä: Minä valitsisin tuon viimeisen, mutta mies sanoisi ettei sitä ainakaan.. Joten mies päättäisi :-D Ps. Meilläkin olisi tapettihommat edessä, kunhan tuosta kylppäriremontista ensin selvitään.

  VastaaPoista
 5. Onkiin vaikea pulma ratkaistava, muutama vuosi sitten oli meilläkin edessä sama homma. Onnea valintaan)

  VastaaPoista
 6. Tiedän tunteen! Tapetti jää seinään pitkäksi aikaa ja vaihtaminen on jonkun verran työlästä. Joten. Rohkeasti vain sitä mistä tykkäät eniten. Muoti muuttuu, graafisten linjojen tilalle ainakin tyrkytetään nyt kovasti pehmeämpiä linjoja, jos uusia trendejä haluaa seurata. Itse valitsin keittiöön hurjan tapetin :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 7. Nyt pistit vaikean. Itse valitsisin tammikuvion, mutta ehkä parempi siirtää päätös kattiloiden harteille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!