sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Tapettipohdintoja

Ensimmäinen erä tapettinäytteitä odotti minua keittiön pöydällä, kun perjantaina tulin töistä kotiin. Olin iloisesti yllättynyt näin nopeasta toimituksesta. Taas kerran posti tuli nopeammin Briteistä, kuin kotosuomesta.Silmittelimme tapetteja harvinaislaatuisen eksklusiivisin lisävarustein -meillä kummallakin oli lasissa kuohuvaa. Sellainen vahinko sattui käymään, että Itsenäisyyspäivältä jäi yksi avaamaton pullo. Mutta oikeastaan pitkän (ainakin henkisesti) työviikon jälkeen, viikonlopun kynnyksellä olikin paras aika juhlistaa.Teippasin tapettinäytteet videotykin valkokankaalle. Ja niitä nyt olen katsellut pitkin päivää, aina vaan hämärämmässä valaistuksessa. Meillä kummallakin on omat tapettisuosikit ja lopullinen päätös tulee olemaan vaikea. Sitten vielä kerran pohditaan, että onko olkkarin pintaremontti aiheellinen just_nyt. Eräille tapettiseinille huushollimme pääsisustussuunnittelija on tehnyt jonkinlaista kynsintätaidetta, joten tarvetta remontille siinä mielessä olisi. Mutta remontista aiheutuva muu epämukavuus mietityttää.

Hyvää alkavaa viikkoa!

Welcome A.Gomes!

10 kommenttia:

 1. Ihanan surrealistisia noi, joissa on päärynöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Pirkanmaallakin varmasti joku päärynälajike menisi, mutta siis en ole kokeillut. Eikös päärynäpuut ole juuri tuon näköisiä? ;D

   Poista
 2. Ihania kaikki noi! Vasta tokasta kuvasta hahmotin, että tosiaan, puustahan roikkuu päärynöitä! Hauska tapetti : ) Eikös tuota puukuviota ole myös ilman hedelmiä, tai ainakin jotain sen tapaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo päärynät ovat hillityn kiiltäviä. Ja kyllä, Cole&Son:lla on myös "pelkkä" puutapetti.

   Poista
 3. Päärynälliset on kyllä hauskoja. Samoin tammi. Tosin se tapetin ikuisuusongelma: onko yhtä kiva suurena määränä.

  Jos päädytte remontteeraamaan nyt, niin toivottavasti tassueläimet ei rupea tapetintyöstöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopputulos on aina pikkuisen yllätys :)
   Tähän saakka tassueläimet ovat työstäneet vain muita seiniä, jossa on yksivärinen (=halvempi) tapetti. Toivottavasti sama meno jatkuu.

   Poista
 4. Hienoja vaihtoehtoja! Minullekin tuli heti suosikki, alarivi toinen oikealta. Ajattelitko paljastaa suosikkinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä meidän lähes ainut yhteinen suosikki on ylimmässä kuvassa vasemmalla ylärivissä oleva cow parsley eli se missä on koiranputkia. Ärsyttävää, että on sellainen kiusallinen sanonta kuin "kasvaa koiranputkea".

   Poista
 5. Todella kivoja kaikki! Itse tykkään ylärivin vasemmnpuoleisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailmassa on aivan liian monta kivaa tapettikuosia -onneksi budjetti ym. kriteerit tehokkaasti rajaavat valikoimaa :)

   Poista

Kiitos kommentista!