tiistai 24. maaliskuuta 2015

Sisustushaaste

Sain Kirppisrakkautta-blogin Eevalta sisustushaasteen. Haastessa on viisi kysymystä ja nyt vastaan kahteen viimeiseen kysymykseen -sillä nämä asiat ovat viime päivinä pyörineet muutenkin mielessä.

Onko kodissasi jokin kohta, johon et ole tyytyväinen? Miksi et? 
Sisustusasia, mistä haaveilen?

Olohuoneen pintaremonttia ollaan suunniteltu piitkään ja täällä blogissakin olen siitä muutamaan kertaan kirjoittanut. Uskokaa tai älkää, nyt remontin toteutuminen on hyvin lähellä! -Joo, en minäkään usko ennen kuin vanhan tapetin suikaleet lentelee ilmassa.Tästä olohuoneen nurkkauksesta ei montaa kuvaa blogista löydy. Korkeintaan yksityiskohtia. Kuten kuvasta huomaa seinässä on jo iso (ja tietysti erivärinen) tapettipaikka. Lisäksi olen niin_kyllästynyt tuohon kelloseinän beigeen tapettiin, yäk!Juuri ennen sairaslomaa tein tosi hyvän ostoksen, nimittäin uuden telkkarin. Uusi telkka on makuuhuoneessa ja sitä olenkin töllöttänyt melko hartaasti -nyt alkaa olla Mad Men- ja Breaking Bad-sarjat hallussa tai siis niiden ensimmäinen tuotantokausi.
Kuvassa näkyy vielä vanha, pieni ruutuinen ja sikapainava kuvaputkitelevisio.Pienimuotoisen rymsteerauksen jälkeen näyttää tältä. Hra K sai inspiraation. Nyt ei enää tarvita tv-tasoa, sillä uusi telkku kiinnitetään seinään. Ja muut oheislaitteet taas mahtuvat yhteen, pienempään kaappiin. Se merkitsee lisää tilaa ja avaruutta muuten pienikokoiseen olohuoneeseemme. Vapaa ja ilmava tila (edes pikkuisen avarampi) kuulostaa niin hienolta!

Nyt pitäisi päättää uusi tapetti ja se on tunnetusti "helppoa" puuhaa. Nyt tunnen piston sydämessäni, sillä olen monesti paasannut siitä, ettei sisustamiseen välttämättä tarvitse paljoa rahaa, vaan mielikuvitusta. Ja tässä sitä nyt ollaan! Miksi kaikki hienoimmat tapetit ovat niin juupelin kalliita? Mutta edelleen olen sitä mieltä, että perussisustamiseen ei välttämättä tarvitse paljoa rahaa. Paitsi, että minuunkin on purrut ns. String-kuume. Niiden mallistossa olisi juuri sopiva seinään kiinnitettävää liukuovikaappi. Mutta mitään huonekalua en aio ostaa ennen kuin olohuone on tapiseerattu, telkka on seinällä (radikaalisti toisella puolen huonetta kuin ennen) ja nykyiset huonekalut ovat paikoillaan.


Vielä yksi olohuoneen nurkkaus, joka on tällä hetkellä tehokäytössä. Siinä on nimittäin ns. työpiste, josta käsin tätäkin postausta kirjoittelin. Kuten myös työhuoneen pöytätietokoneen äärestä, ainakin viiden minuutin jaksoissa.

Lämpimästi tervetuloa lukijoiksi Liiolii, Jaakko Valtteri Salo ja Tarja.
Aurinkoista viikkoa kaikille!

Ps.Pahoittelen, että kommentteihin vastaus on lähes olematonta, mutta kaikki kommentit innolla luetaan.

2 kommenttia:

  1. Seinään kiinnitettävä telkku on kätevä. Mitä kaikkea sinä ehditkään nyt saikulla mietiskelemään ja suunnittelemaan sisutuksen suhteen...

    VastaaPoista
  2. Teillä on kyllä todella kauniita huonekaluja! Erityisesti nuo sirot 50-lukulaiset tuolit on aivan ihanat. Kiva, että otit haasteen vastaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!