perjantai 13. maaliskuuta 2015

Viikko leikkauksesta

Viime perjantaina menin Tampereelle viettämään pitkää viikonloppua. Palvelu oli kuin parhaassakin hotellissa, sillä ateriat tarjoiltiin suoraan sänkyyn ja "palveluskuntaa" oli heti saatavilla, kun napista painoi, yöllä ja päivällä. Tosin minkään huvitteluviikonlopun jäljiltä ei ole ollut näin murjottu olo. Leikattu jalka on vaihtelevan turpea (jos minulla oli jo aikaisemmin leveä lantio, niin nyt se vähintään helikopterikentän kokoinen). Koko jalkaa pitkin kulkeva "pakanamaan kartta" saa lisäkuvitusta päivä päivältä.

Ortopedin mukaan leikkaus onnistui hyvin, hän tuntui olevan vilpittömän tyytyväinen aikaansaannokseensa. Monet sanovat, että lonkkaleikkauksen yhteydessä kivut jäävät leikkauspöydälle. Minulta taisi jäädä leikkaussaliin keskittymiskyky, sillä se on nykyään seitinohut. Ajatukset lepattavat perhosten lailla ja saamani särkylääkityksen mukaan.
Kotiin pääsin siis jo maanantaina, mikä oli minusta hiukan pelottavaa. Sillä olo oli silloin aika heikko.Mutta kyllä kotona on ihanaa ja rauhallista. Hra K on aivan mahtavan auttavainen ja ensimmäisinä päivinä sain kotonakin ateriat sänkyyn. Nyt miehellä on  kolme itsepäistä ulkoilutettavaa -kattilat ja minä.

Tälläistä täällä ja taas blogi hiljenee.

Nauttikaa keväisistä päivistä ja ihanasta auringosta!

Ps. Alkujärkytyksen jälkeen kattilat ovat tottuneet sauvojen kanssa köpöttelevään emäntäänsä ;)

12 kommenttia:

 1. Minä jo ajattelinkin että mitähän Annalle kuuluu... Ihanaa että olet jo päässyt kotio. Vointeja ja paranemisia ♥

  VastaaPoista
 2. Aurinkoa ja iloa toipilaalle myös, sisun voimin etiäpäin.

  VastaaPoista
 3. Voi, missasin hetken toivottaa onnea leikkaukseen, joten nyt toivotan onnea toipumiseen! Sisua varmaan tarvitaan, sekä karvaisia hoitajia, ja miestä myös, sillä kissoissa on se vika, että ne eivät tuo aamupalaa sänkyyn (paitsi mahdollisesti jonkun myyrän tai lepakon). Oikein joutuisaa paranemista!

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että leikkaus meni hyvin. Siukasta kuntoutumista sinulle. Ajattele, että tuleva kesä on kivuton.

  VastaaPoista
 5. Toipumista Anna! Kyllä se keskittymiskyky siitä nousee kun lääkeannokset laskee :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa kuulla, että leikkauksen odotetaan menneen hyvin! Paranemisia! :)

  VastaaPoista
 7. Sisua liikkeellelähtöön tarvitaankin. Minulta ei ole leikattu lonkkaa, mutta polvi muutama vuosi sitten. Siinä meni kesä jos toinenkin siitä toipuessa. Aurinkoisia päiviä toipumiseen :).

  VastaaPoista
 8. Pikaista ja sujuvaa toipumista! Kyllä se siitä, sekä koipi että keskittymiskyky! ;)

  VastaaPoista
 9. Kaunis kiitos kaikille toivotuksista ja tsemppauksesta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!