maanantai 2. maaliskuuta 2015

wish me luck!

Jos ei mitään yllättävää estettä tule -niin ihan lähipäivinä allekirjoittanut saa ihka uuden (teko)lonkkanivelen. Jo puolisen vuotta olen kauhistellut tulevaa leikkausta ja siitä toipumista ja kaikkea mahdollista. Mutta viimeisen viikon trendi on ollutkin pelko siitä, että jos se pirskatin leikkaus sittenkin peruuntuu. Iholla ei saisi olla naarmun naarmua, finnin finniä ja tietysti pitäisi olla niinku perusterve. Mikä on ihan iisiä, jos työskentelee pahimpaan flunssa- ja vatsatautiaikaan sairaalassa. Yleensäkin olotilan pitäisi olla luottavainen ja reipas..

Fröbelin palikoiden Leijonanmetsästys-laulu kuvaa hyvin allekirjoittaneen tunnelmia:

Sitä ei voi ylittää.
Sitä ei voi alittaa.
Sitä ei voi kiertää.
Täytyy mennä lävitse.

Näin yritän suhtautua tulevaan leikkaukseen :D


Apuvälinelainaamosta haimme Ikea-kassillisen kaikenlaista tarpeellista tavaraa, kuten istuinkorokkeen, kainalosauvat ja sukanvetolaitteen. Olen hankkinut helposti puettavia housuja ja sukkia, sekä "kroksit". Olin ajatellut, etten koskaan hanki sellaisia rumiluksia. Mutku sellaiset kuulemma ovat hyvät osastolla, ei haittaa vaikka jalka olisikin vähän turvoksissa.


Mitähän kattilat tuumaavaat siitä, että painimatto viedään pois?

Myös kotia hiljalleen järjestellään ns. esteettömäksi. Matot lattiasta pois ja huonekalut uuteen järjestykseen. Jotta allekirjoittaneella on tilaa temmeltää kainalosauvojen kanssa.
Olen myös siivonnut ja järjestellyt, että voin siltä osin olla hyvillä mielin sairaslomalla. Kunnon materialistina tilasin Springfield:stä itselleni tsemppaus-paidan :)

Nyt blogi hiljenee toistaiseksi. En osaa yhtään arvioida, miltä tuntuu leikkauksen jälkeen. Kolmen kuukauden saikku siitä ainakin tulee. Instagramiin varmasti tipahtelee kuvia toipumisen edistyessä.

Aurinkoista kevättä kaikille!

19 kommenttia:

 1. Tsemppiä hurjasti - hyvin se menee! Ja se toipuminenkin sujuu yllättävän nopeasti - ja sinulla vielä sellaiseen aikaan, että pääset keppien kanssa uloskin!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä leikkaukseen, tsemppiä toipumiseen!!

  Ilmat lämpenee ja kadut sulaa, sitten saikulla on aikaa hissukseen kainalosauvoilla käpsytellä.

  VastaaPoista
 3. Onnea sinulle leikkaukseen ja toipumiseen. Onneksi sinulla on kissat. Hekin hyrisevät sinulle rentoa ja luottavaista asennetta ja mukavaa toipilasaikaa. Mahtavatko muuten aluksi ihmetellä kainalosauvojasi?

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea leikkaukseen ja toipumiseen,kyllä se aika nopeesti meneeja taasen olet terve :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea operaatioon! Kyllä se hyvin menee, vaikka tietysti jännittääkin (se vasta erikoista olisi jos ei jännittäisi!).

  Vaan mahtaakohan Sulo ja Robert olla ensialkuun hämillään niistä kainalosauvoista! Voin kuvitella miten vilkas liikenne meillä kävisi sohvan alle.

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä koitokseen, kyllä se hyvin sujuu!!!

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä koitokseen ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 8. Täältäkin toivottelen kovasti tsemppiä leikkaukseen ja siitä toipumiseen! Toivotaan, ettei mikään pöpö nyt ainakaan leikkausta kaada. Onneksi pöpöt ei tartu kommenttien välityksellä, tällä nimittäin niistetään noin viiden minuutin välein..

  Kissat varmaan tykkää, kun on henkilökuntaa paikalla päivisinkin. Olisko siellä apuvälinelainaamossa ollut jotain kissanruuanannostelijaa tms.?

  VastaaPoista
 9. Täältäkin kannustavat ajatukset sinulle♡
  Halaus!

  VastaaPoista
 10. Lämpimät kannustus ajatukset sinulle Anna täältä Käpälämäestäkin ♥
  Nyt kannattaa ajatella sitä että kivut jäävät taakse ja tulevaisuus on parempi :D.

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä sinulle ♥ Me maltamme odotella, keräilet itsesi rauhassa, voit jopa positiivisesti yllättyä toipumisen nopeudesta. (Pyydä sitten riittävästi kipulääkettä kotiin mukaan että pärjäät!)

  VastaaPoista
 12. Tsemppiä Anna ♥ Pidämme täällä peukut ja tassut pystyssä sinulle ja toivotamme hyvää toipilasaikaa!

  VastaaPoista
 13. Toivotan kaikkea onnea leikkaukkseen ja toipumiseen!

  VastaaPoista
 14. Tsemppia Anna ♥ Onneksi toipumisen apuna on tuo lisääntyvä valo, mieli pysyy pirteämpänä. Ja onhan sulla ihanat kotihoitajat, vaikkakin vähän itsepäisiä ovatkin ♥

  VastaaPoista
 15. Tsemppiä ja voimia toipumiseen ♥

  VastaaPoista
 16. Levollisuutta ja toiveikkuutta toipumiseen! Olet mielessä ja kun aikanaan taas jaksat ja ehdit kirjoitella blogiin, on kiva lukea, miten menee. Parane rauhassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!