perjantai 1. tammikuuta 2016

Uuden vuoden ennustuksia à la Kattilat II

Heipä hei, hyvää iltaa ja erityisesti iloista ynnä onnellista uutta vuotta teille kaikille. Me kattilat ollaan täällä linjoilla, eikun näppäimistöllä. Muistatteko, kun me tehtiin ennustuksia vuodelle 2014? Taas ollaan huomattu kaikenlaisia ennusmerkkejä, ootteko valmiina? Än-yy-NY!
Tämä ensimmäinen ennustus lämmittää meidän mammaa aivan erityisesti ja se menee näin. Kun vuoden ekana päivänä tumma kissa (Robert) tulee mamman syliin, oikein viltin alle nukkumaan. Niin on luvassa oikea sylikissavuosi.

Kun uudenvuodenaattoiltana tai siis aamuyöllä, mamma nukahtaa aamutakki päällä sänkyyn (vaikka piti vaan odotella vuoroa suihkuun) on luvassa hyviä yöunia koko vuodeksi.


Keittiöstä löytyy uusi pannulappu. Juu, meinkin mielestä eläinkokeet pitäis vallan kieltää.

Kun uudenvuodenpäivänä kissa raapii tarmokkaasti (=nälissään) makuuhuoneen ovea ennen sianpieremää, kukonlaulua vähän ennen kello puolta yhdeksää -pysyy maailma mallillaan ja kaikkina henkilökunnan vapaapäivinä aamupala tulee kattiloille melkolailla "pyhäaikataulussa".
Onko teillä muillakin aamupalan suhteen voimassa ns. pyhäaikataulut (niinkuin linja-autoillakin), että aamiaista saa tavallista myöhäisemmin?
Kun on kylässä eläinystävällisiä vieraita sekä uudenvuodenaattona, että -päivänä. Niin kattilat ja henkilökunta tähyävät luottavaisin mielin alkaneeseen vuoteen.


Oikein mukavia kissanpäiviä kaikille!
Kirjoitti tassut joita ohjasi Sulo ja Robert


8 kommenttia:

 1. Sylikissavuosi ja luottavainen mieli ♥
  Ihanat ennustukset täällä! Ja olkoon pyhäaikataulu yhä useampana aamuna ;-)

  VastaaPoista
 2. Sylikissavuosi kuulostaa ihanalta sekä kissain että ihmisten kannalta! <3

  Onnekasta alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 3. Lupaava vuosi siis tulossa. Kissanluukun asentamisen jälkeen meillä ei juuri herätellä piikaa aamuisin. Kuivamuonalla jaksaa aamuvuoron, jonka jälkeen kömmitään piian viereen odottamaan tämän heräämistä. Vain silloin jos on tuliasina tuoretta hiirtä huikataan kuuluvat huomenet.

  VastaaPoista
 4. Oikein mainiota vuotta teillekin! Onnea ja menestystä kaikin puolin, sylikissuutta ja luottavaisuutta ♥ Niin ja pyhäaamiaisia tietysti kanssa!

  Voi tutoa Robertin jättitassua ♥ Noin isotassuinen kissa on varmasti hyvä leipuri ja (eläin)kokki!

  VastaaPoista
 5. Pyhäaikataulut kunniaan! Meillä niitä noudatetaan ainakin pimeän talven aikana.
  Hienot ennustukset teillä; muistakaa tarkistaa vuoden lopussa toteutivatko ne myös :)

  VastaaPoista
 6. Sylikissailu lupaa oikein onnistunutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Meillä on kyllä yleensä pyhäaikataulut näin loma-aikana, mutta nyt yhtä pitää ruokkia extraan... imettävää emoa kun ei voi pitää nälässä. Niimpä mamma joutuu hilaamaan persiinsä pystyyn heti sianpieremän jälkeen ;)
  Ihanat ennustukset teillä. Uskomme niiden käyvän toteen!

  VastaaPoista
 8. Hyvää alkanutta vuotta teille! Toivotaan että sylikissavuosi tulee toteutumaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!