lauantai 28. huhtikuuta 2012

Eräs ihana, muistorikas päivä ♥

Tähän astisen elämäni ihanin ja muistorikkain päivä oli elokuun lopulla 2010. -Se oli tietenkin hääpäivämme ♥. Hääjuhlaan osallistuivat vain kaikkein lähimmät, vihkiminen oli kirkossa ja juhla kotonamme.


Suunnittelin ja tein kutsukorttteihin "kuvat"; yhdessä tulevan miehen kanssa
niitä tulostettiin, leikattiin ja liimattiin..Kaaso teki mm. tämän ihanan tervetuloa-kyltin.Kukka-asetelmat tein itse. Niihin tuli risupohja, kärhön kukkia, eustomaa ym. kukkia ja luonnosta haettiin mm. mustikan varpuja ja vanomon lehtivarsia.Ystäväni, joka on floristi teki morsiuskimpun ja vieheet.Hääpukuni oli hopeanharmaasta brokadikankaasta tehty 50-luvun tyylinen mekko 
ja miehellä tumma puku.Yksi ihanimmista hääkoristeluista oli morsiuskaari, joka oli koottu pihlajan oksista (joissa oli jo marjoja). Morsiuskaari oli kotimme rappusten edessä (siis ihmiset kulkivat sen alitse), mm. yksi hääkuvistamme otettiin siinä.  Eli kaari oli kaiken vaivannäön arvoinen :)

Jostain syystä pitkään aikaan häiden jälkeen ei huvittanut näperrellä mitään. Toisaalta oli parempaakin tekemistä, kuten häämatka -siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!