sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kurkistus työhuoneeseen

Sisustuskuvahaasteessa alkaa kolmas viikko ja ensimmäisen aiheen eli maton skippaan, koska meillä on jatkuva mattokriisi (kiitos ykäilevien kissojen). Siirrytään siis aiheeseen kaksi eli työhuoneeseen, joka tarvittaessa toimii myös vierashuoneena.Työhuoneen yhtä seinää hallitsee Pihlgren & Ritolan Kiurujen yö-tapetti. Ko. tapetti on ollut meillä jo useamman vuoden, mutta edelleen pidän siitä kovasti. Sen seurassa on mustanruskea Billy-kirjahylly, jossa kirjat ovat värijärjestyksessä. Mosse nukkuu päikkäreitä 50-luvun nojatuolissa.
Vastapäinen seinä on valkoinen, mikä antaa hyvin kontrastia ja rauhoittaa kokonaisvaikutelmaa. Kokonaan Kiurujen yö-tapetilla tapetoitu (pienehkö) huone olisi ehkä vähän liikaa. Seinällä on Kaukametsä-ryijy, joka oli aikaisemmin olohuoneessa. Mielestäni ko.ryijy sopii paremmin tälle seinälle ja siinä on samoja värejä, kuin tapetissa ja huoneessa ylipäätään. Robert poseeraa 50-luvun vuodesohvalla.
Kissat muuten seuraavat huoneesta toiseen (kuten muut kissanomistajat tietävät).
Vanha, alkuperäinen valokatkaisin on saanut uuden pronssiin vivahtavan värin. Aikaisemmin paasasin kirjoitin vanhojen valokatkaisimien, sekä muiden joka päiväisten"juttujen" kauneudesta ja funktionaalisuudesta klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!