maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kirjahylly värijärjestykseen

Viime viikolla työpäivien jälkeen iltaisin järjestelin kirjahyllymme kirjoja uuteen ja mielestäni parhaaseen järjestykseen. Edellinen järjestys oli väljästi aiheen mukaan, mikä aiheutti hirveän värien sotkun, joka allekirjoittaneesta oli hyvin häiritsevää . Nyt työhuone on uudessa järjestyksessä kirjahyllyä myöten, väriharmoniassa silmät lepää :)
Blogin lukijat ehkä ovat huomanneet taipumukseni keräillä erilaisia asioita, kuten peltipurkkeja ja värillistä lasia. Vanhat ja uudet kirjat ovat kolmas ja erittäin addiktoiva keräilykohde. Enimmäkseen kirjahyllyssämme on puutarha-, sisustus- ja taidehistoriakirjoja, sekä miehen tekniikka- ja historiakirjat.

4 kommenttia:

 1. Juu, kyllä tuossa silmä lepää :) aakkostelu on ihan typerää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri! Aakkosjärjestys aiheuttaa hirveän värikaaoksen ;)

   Poista
 2. Tämä on vanha kirjoitus, mutta sanon kumminkin. Minua ei häiritse värikaaos, mutta se häiritsee, että kirjat ovat eri kokoisia! Todella hankalaa saada ne asiajärjestykseen JA jonkinlaiseen kokojärjestykseen, koska en myöskään kestä sitä, että vierekkäin on täysin erilaiset kirjat tai että saman kirjoittajan eri kirjat ovat eri paikoissa. Ja voi että kun on vielä eri kansisarjatkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mukava saada kommentteja vanhoihin teksteihinkin!

   Henna, mä ymmärrän sun tuskan :) Kirjat on vaikea saada hyvään, silmää miellyttävään järjestykseen ja varsinkin niin, että sieltä myös löytäisi jotain.

   Poista

Kiitos kommentista!