maanantai 23. huhtikuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: makuuhuone

Makuhuoneemme esittelin remontin valmistumisen jälkeen täällä ja täällä. On kyllä mahtavaa, että remppa on vihdoinkin ohi ja tavarat (lue vaatteet ja liinavaatteet) ovat melkolailla paikoillaan.Alkuperäisissä, 60-luvun vaatekaappien ovissa on tyylikkäät vetimet.Uusvanha valokatkaisin, jossa on pieni punainen valosilmä. Nyt musta katkaisin löytyy pimeässäkin. Oven pyöreä "kahva" on tuliainen Etelä-Afrikasta. Kaunis ulkonäöltään, mutta hieman hankalampi käyttää (toinen käsi täytyy olla täysin vapaa, että oven saa auki).Mies nikkaroi vanhasta ovesta täysin uudenlaisen ♥.Graham & Brownin Mirage-tapetti iltavalaistuksessa. Pidän ko. tapetista kovasti; se on samalla kertaa näyttävä ja seesteinen.

2 kommenttia:

 1. Hei, Olen epätoivoisesti etsinyt juuri kuvassasi olevan kaltaista uusvanhas valokatkaisinta, jossa on pieni punainen valosilmä (tai ylipäätään valosilmä, että pimeässä löytyisi). En ole vielä tässä onnistunut, mutta blogistasi löysin kauneimman yksilön, jonka olen nähnyt! Onkohan mahdollista udella, mistä ihmeestä olet moisen kaunottaren onnistunut hankkimaan? Kiitos ja kumarrus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kati ja kiitos kommentista! Insinöörimieheni on ostanut valokatkaisimen jostain alennusmyynnistä monta vuotta sitten. Katkaisin on nimeltään Schneider Renova ja pikaisella googlauksella sitä pitäisi edelleen olla saatavilla.
   Katkaisin on ollut paikoillaan melkein seitsemän vuotta ja toimii hyvin (sekä näyttää kauniilta).

   Poista

Kiitos kommentista!