sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vanha karttataulu

Vanhat kartat ovat kiehtovia, niistä tosiaan huomaa miten maailma muuttuu. Pelkästään viime vuosien kuntien yhdistämiset ovat varmasti teettäneet "kartantekijöille" paljon hommia. Vanhat kartat kehystettyinä ja varsinkin karttapallot ovat hyviä sisustuselementtejä myös.Jonkun aikaa sitten (vuosi tai pari?) ostin pienen, uusvanhan kartan, joka oli valmiiksi puukehyksissä. Siinä yhdistyi kaksi mieleistä asiaa vanhavanha kartta ja puunväriset, lähes käsittelemättömtä kehykset.
Tämän päivän Hesarissa oli juttu blogeissa jo pidempään riehuneesta "julistebuumista". Tiedätte varmasti "keep calm and carry on"-julisteen ym. Ihan hienoiltahan ne näyttävät, varsinkin pelkistetyssä sisustuksessa, jossa on valkoiset / harmaat / mustat seinät.
Noh, löytyyhän meidänkin kodista kahta ensin mainittua seinäväriä, mutta jotenkin julisteet ei vaan sovi. Tai ehkä, jos juliste olisi puisissa kehyksissä :)Jos joku lukijoista on bongannut esim. nettikaupasta julisteita, jotka ovat vanhan ja mielenkiintoisen näköisiä -kertokaa minullekin.

Aurinkoista sunnuntaita! Nyt ulos ja jäätelellö, kylmää viimaa ja jäätelöpäänsärkyäkin uhaten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!