lauantai 2. helmikuuta 2013

Sorbettivärejä

Tammikuu (tuo pimeä ja tyly välikuukausi) on vihdoinkin ohitse. Tervetuloa Helmikuu ja kevät ♥! Lupaus tulevasta keväästä ja alennusmyyntien tarjonta ovat saaneet allekirjoittaneen hieman, hmm, sekaisin, kokeilemaan rajojaan.




Kyllä. Ostin vanhan roosan väriset pussilakanat. Pellava+pussilakana -yhdistelmää olen kiertänyt kuin "kissa kuumaa puuroa". Eniten minua on vaivannut ko. tuotteiden korkea hinta ja toiseksi materiaalin mahdollinen karheus. Olen niin kermapeffa pehmeydestä nauttiva, että ostan mieluiten puuvillasatiinisia liinavaatteita. Mielestäni polyestersatiinilla (ainakin liinavaatteilla) voi heittää vaikka vesilintua. Todennäköisesti se on liian nihkeä ja sähköinen materiaali, jopa siihen tarkoitukseen. Ugh, olen puhunut!

Pussilakanoiden materiaali tuntui jopa heti pesun jälkeen pehmeältä. Kuitenkin tavan mukaan (lue pellavan kiiltoa tavoitellen) mankeloin ne. Pussilakanoissa on metalliset napit, jotka "kivasti" litistyivät, eivätkä enää mene kiinni. No, pääasia on, että värisävy on kaunis ja niissä on miellyttävä nukkua.




Eikä siinä vielä kaikki. Ostin paitapuseron, jossa on korallinvärisiä, köh, eläimen kuvia.. Ja oli muuten myynnissä aikuisten osastolla. En voinut vastustaa!




Hunajankeltaisia tulppaaneja ♥.




Riion ruskeita Kartio-laseja.




Otimme varaslähdön laskiaiseen ja söimme hernekeittoa, sekä vohveleita jälkiruuaksi.
Mies toimi kokkina ja hän sanoi kutakuinkin näin: on kuin vanhassa Tarzan-elokuvassa; heti kun jotain tippuu jokeen on krokotiilit paikalla. Arvatkaa millaisia "krokotiileja" meidän keittiössä on? Vinkki: niitä on kaksi kappaletta.




Eilen ostin iltapalaksi mustaamakkaraa ja se olikin yllättävän hyvää. Edellisestä syöntikerrasta on varmaan 20-v. Annoin pikkuriikkisen maistiaisen Robertille ja se tykkäsi tosi paljon. Itseasiassa niin paljon, että alkoi tuijottaa minua pistävästi (joka ei ole sille tyypillistä) ja  eihän siinä muu auttanut, kuin antaa katille toinen maistiainen ♥.


Tervetuloa mama ja Leppoisaa viikonloppua Kaikille! Otetaan mallia Robertista.

12 kommenttia:

  1. Aikuisten osastolla myynnissä noin kaunis eläinten kuvilla varustettu paita. Ihana! Ja niin on Robertkin♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Robert ja lajitoverinsa osaavat kyllä tuon rennosti ottamisen taidon :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat taas kerran! Sekä kivat ostokset oot tehnyt :)
    Niin ja onnittelut 1-vuotiaalle blogille <3

    VastaaPoista
  4. Kivoja keväisiä ostoksia. Minä teen nyt Robertit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Robert usein "pyörtyy" eli oikein heittäytyy kyljelleen ja haluaa maharapsuja ;)

      Poista
  5. Itsekkin olen ollut epäileväine tuon pellavan suhteen pussilakanoissa, kaapissa kun on niitä sata vuotta sitten itse karstattuja ja kudottuja pyyheliinoja joita ei hyvällä tahdollankaan voi sanoa pehmeiksi. Monet kehuvat nyt näitä uusia joten taidampa minäkin kokeilla jos kohdalle osuu sopivaan hintaan.

    Onnea blogi synttäreiden johdosta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri samanlaisia kokemuksia on myös minulla. Pussilakanan pellava, onneksi, on todella ohutta ja pehmeää. Onnea etsintöihin (omani tilasin H&M:stä)!

      Ja kiitos onnitteluista :)

      Poista
  6. Pellavalakanat ovat ihanat!

    Vai että krokotiilejä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meillä on samanlainen meno kuin vanhoissa Tarzan-elokuvissa. "Honkkeli" esittää krokotiilin lisäksi myös kaikki roolit, joissa täytyy puhua paljon ja vaativasti ;)

      Poista

Kiitos kommentista!