maanantai 24. helmikuuta 2014

Kevään ennakkonäytös

Yht´äkkiä päivät tuntuvat pidemmiltä ja valoisammilta -kalenteristakin voi todeta, että näin pitäisikin olla. Tuntuu, että allekirjoittaneellakin on pikkuriikkisen enemmän energiaa. Toiseen yllättävään asiaan ei valmistanut edes kalenteri!Meillä(kin) on kevät!
Aamulehden nettisivut uutisoivat kukkivista sinivuokoista ja kiurujakin on jo nähty. 
Olisi niin mahtavaa jos kevät alkaisi nyt (ja myös pysyisi). 
Eikä enää tulisi pakkasta/lunta/loskaa vaan aurinkoa ja lämpöä.Viime kesäisistä punahatuista on iloa vielä tässäkin vaiheessa ♥.


Tuulisella ilmalla me "lennätetään kattiloita" siis ulkoilutetaan niitä ihan normaalisti. Sulo kylläkin intoutui varsinaiseen matalalentoon, kun pelästyi lenkkeilijöitä.

Jalassani on Nokian Kuura -kumisaappaat, jotka muuten edelleen ovat blogihistorian suosituin hakusana. 


Aurinkoista viikkoa kaikille!


16 kommenttia:

 1. Siis mitä? Sinivuokkoja jo nyt? (Kuinkahan niiden mahtaa käydä?) Lumi on huvennut ihan tosissaan jo pelkästään tämän päivän aikana, ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin ne väittää. Meillä sinivuokot eivät vielä ole "aktivoituneet" mikä on ihan hyvä. Ulkonahan on helmikuuksi tosi lämmintä, mutta +2 on aikas viileää, varsinkin tuulella höystettynä.

   Poista
 2. Sinivuokkoja jo! Meillä kyllä vielä lumi peittää sinivuokkorinteen...mutta kohta voi alkaa etsiä ensimmäisiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämeessä sentään kasvaa kiitettävästi sinivuokkoja. Satakunnassa, josta olen kotoisin ei ollut läheskään yhtä paljon sinivuokkoja (ainakaan meillä päin), valkovuokkoja kylläkin.

   Poista
 3. Meilläkin lumi vajeni kiitettävää vauhtia tänään. Kohta pitää mennä katsomaan ovatko sinivuokot nostaneet päätään. Mikä ihanuus jos kevät olisi vauhdissa jo maaliskuun alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikainen ja pysyvä kevät olisi ihana yllätys ♥. Sehän tarkoittaisi pidempää kasvukautta ja varsinkin pidempää kasvihuonekautta -äkkiä tomaatin siemenet multaan :)

   Poista
 4. Ilmatieteen laitoksen neljän viikon ennuste: tavanomaista lauhempaa koko maassa. Onko tuohon nyt vastaan sanomista. Eipä ole, eikä vastaan panemista.
  I-h-a-n-a-a!
  Suloinen Sulo myös, ihana on.

  VastaaPoista
 5. Kuinka ollakaan yksi Naukulan suosituimmista hakusanoista on Hai-saapas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vetovoimaiset saappaat x 2. Hai-saappaissa taitaa olla "vuosikertavärit"?

   Poista
 6. Kyllä se uskottava, että kevät on jo ovella :) Vai yllättivät ne pelottavat lenkkeilijät Sulo-paran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätkevätkevät♥♥♥

   Siitä, että Sulo pelkää lenkkeilijöitä voi tehdä erinäisiä johtopäätöksiä: 1)henkilökunta lenkkeilee vähän ja ainakin ilman kissaa 2)Sulo on ujo maalaiskissa 3)tonttia ympäröivä siperianhernepensas on lehdetön ja äänet kuuluu paremmin pihalle.

   Poista
 7. Aika keväistä on täälläkin! Helmikuussa!

  Meillä ei valjasulkoilla, mutta parvekkeella on kissat jo olleet. Siitä seuraa kyllä matalalentoa siitäkin! Tänään siellä oli jo sen verran kuivaakin, ettei tarvinnut yhtenään ravistaa tassuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennemmin vähän plussa-asteita, kuin hirmuiset pakkaset helmikuussa.

   Valjasulkoilussa on henkilökunnan kannalta sellainen "paha" ongelma, että kattilat muuttuvat kyltymättömiksi ulkoilijoiksi heti kun sää lämpenee ja ainoastaan kuumin helle sitä vähän hillitsee.

   Annetaanko teillä hyvin pyyhkiä tassut? Meillä aina toisinaan protestoidaan murisemalla.

   Poista
  2. Kyllä ei tykätä tassujen pyyhkimisestä! Eikä kynnenleikkuustakaan, vaikka sitä sentään on tehty melkein joka viikko koko noiden elämän ajan :D
   Nytkin itse asiassa parvekkeen ovelta olohuoneen puoliväliin menee sievä rivi Frieden tassunjälkiä... Sitä tultiin vähän vauhdilla sisälle!

   Poista
  3. Ei tainnut taas tulla mun kommentti...
   Sitä vain sanoin, että ei tosiaan tykätä tassujen pyyhinnästä. Ei liioin kynnenleikkuusta, vaikka sitä sentään on tehty melkein joka viikko koko noiden elämän ajan. Figo ei murise, mutta Friede kyllä kiroaa niin että merimieskin jäisi toiseksi...

   Meillä on itseasiassa nytkin parvekkeelta sisälle oikein sievä rivi Frieden tassunjälkiä. Oli vissiin vähän kiire sisälle.

   Poista

Kiitos kommentista!