torstai 3. huhtikuuta 2014

Erittäin hyvä ellei täydellinen (mekko)

Flunssa tuntuu laantuneen ja niinpä tämä plikka menee huomenna töihin. Lepo, erinäiset päivätorkut ja sisustuslehtien selailu, ynnä kirjojen lueskelu kirvoitti erinäisiä ideoita -siinä määrin, että Hra K sanoi minun hourailevan ;D

Jos et halua kuulla flunssaan liittyvistä eritteistä (edes epäsuorasti), niin hyppää seuraavaan kappaleeseen, vaikka saatat menettää hyvän kikan. Nenän tukkoisuudessa tai siis tukkoisuuden poistamisessa tein sananmukaisesti läpimurron. Ensin kikkailin vedellä ja suolalla (helpommalla pääsisi jos olisi nenäkannu). Sitten yksinkertaisesti pidin tyynyliinalla paperiin käärittyä valkosipulinkynttä, jossa oli viiltoja. Nuuhkin sitä tyytyväisenä, näin painajaisia (ei liittynyt valkosipuliin) ja aamulla nepsu oli edelleen, ööh, kunnossa, heureka!Lähetti toi kovasti odotetun paketin. Siis innolla ja kauhulla odotetun paketin. Ja sieltä paljastui mekko, joka on mielestäni erittäin hyvä ellei jopa täydellinen (vaikka tuota T-sanaa edelleen karsastan). Vielä hurjempaa on se, ettei mekko vaadikaan suurta kuntokuuria (rikoo). Mutta koska kesään ja ensimmäiseen käyttökertaan on vielä reilusti aikaa, niin jonkinlainen kuntokuuri on paikallaan -ihan sitä kesää odotellessa.Springfield-merkki on minulle melko uusi tuttavuus, suomalaisia lähin myymälä lienee Tallinnassa. Mutta onneksi nettikauppa toimii.Tänään yritin vähän jotain puuhailla ja karistaa sänkyn kuvaa selästä, etten vallan pökrää töissä. Puhtaiden pyykkien alta löytyi nojatuoli, omg!

Aurinkoista viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Hieno mekko!
  Heh, multa on pyykkikone hukassa, ehkä lakana- ja pyyhepinon alla. Pitänee järjestää etsintäpartio heti viikonloppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkisiskokset löytävät varmasti tassun käänteessä pyykkikoneen vähän hankalammastakin paikasta :)

   Poista
 2. Kaunis on mekko! Niin kuin myös nojatuoli! Auringosta ei ole tietoakaan, sillä täällä satelee lunta!!!
  Hyvää viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, toivottavasti lumisade on loppunut! Täällä on paistanut aurinko, mutta tuuli puhaltaa aika_kovaa. Kattiloita käytiin vähän lennättämässä ;)

   Poista
 3. Kiva mekko. Ja se on aina yhtä ihastuttavaa, kun löytää rytöläjän alta huonekalun :D

  Aurinkoista viikonloppua teillekin! Täällä aurinko nyt paistaakin, ja tämän ihmisen aamuinen tikkuisuuskin rupeaa vissiin hellittämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aarteiden löytäminen on aina yhtä kivaa -oli sitten kyseessä uusi mekko tai vanha tuttu huonekalu.

   Toivottavasti aurinko on pitänyt mahdolliset tikkuisuudet loitolla :)

   Poista

Kiitos kommentista!