maanantai 21. huhtikuuta 2014

Sunnuntaiajelulla

Meilläkin on ollut aivan ernomaisen aurinkoinen viikonloppu ja maanantai.
Eilen aamupäivällä tein meille eväsleipiä, keitin pumppiksen täyteen kaffetta ja varsinaisena sokerina pohjalla pakkasin mukaan rasiallisen lusikkaleipiä. Samaan aikaan Hra K pakkasi autoon haravaa, vesuria, pensasleikkuria jne. Ja mitä siitä tulee, kun nämä kaksi em. asiaa yhdistetään? Mökkireissu.Hyväksi havaittu järjestely on seuraavanlainen: Hra K ajaa ja allekirjoittanut keskittyy maisemabongailuun. Arkipäivisin saan ajaa monta sataa kilometriä, joten on ihan luksusta istua ja seurata maisemia.Ajelimme isoa ja pientä tietä, mm. Taikayön tietä ja viimeinen taivallus tehtiin ihan kävellen kaikkine kantamuksinemme. Matkan varrella ehdin bongata erinäisiä taloja: isoja ja pienen pieniä, kuten kuvassa.Sunnuntaina oli ihastuttavan lämmintä ja taivaalla ajelehtia hienoja pilviä.Loimijoki oli aivan peilityyni.Mökin kammarin vanhasta peilistä katsoi tälläinen (melko) kätevä emäntä..Karvakavereillakin oli ihan omat hepulijuttunsa. Löydättekö kuvasta yhden koiran kuonon?Tänään olen enimmäkseen oleillut kuvan keinussa tai lepolassessa. Isoäidin neliöiden virkkaus on lämpimässä auringonpaisteessa paljon mukavampaa ja samalla vaaleat broilerin väriset koivet eli omat kinttuni eli tuttavallisesti kroipeliinit saavat vähän väriä ;)

Mitenkäs teidän pääsiäinen? Paistoiko aurinko?

Hyvää alkanutta viikkoa!

14 kommenttia:

 1. Koirankuono näkyi kuvassa, mutta hetken aikaa sai etsiä ;)

  Teillä on varmasti ollut oikein mukava päivä! Kaunista ainakin on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa sain koirasta kokoelman erinäisiä piehtarointikuvia.

   Kyllä, päivä oli kaunis ja muutenkin mukava :)

   Poista
 2. Ihania kuvia taas kerran ♥. Pilvipongailu on ihan parasta huvia, minulla on siihen opaskirjakin ;). On kiva oppia tunnistamaan erilaisia pilviä ja säätyyppejä, nyt pääsiäisenä en kyllä tarvinnut kirjaa tunnistaakseni kauniin ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin lainata kirjastosta opaskirja. Pilviä tulee tosiaankin katseltua ja olin joskus "järkyttynyt", kun entinen työkaveri tokaisi, ettei hänellä ole aikaa katsella pilviä (onneksi itsellä ei vielä niin kiire ole).

   Poista
 3. Ei näyttänyt olevan ruuhkaa ;)

  Kyllä tää valoilmiö tekee suuria asioita mielelle ja sitten kun vihdoikin siihen saatiin lämpökin mukaan niin ei voisi ihanampaa olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ollut ruuhkaa, eikä edes traktoreita tai mopoautoja :)

   Kyllä nyt tuntee olevansa enemmän elossa, kun aurinko paistaa ja jopa lämmittääkin ♥.

   Poista
 4. Kuono bongattu! Pääsiäinen oli oikein ihanan aurinkoinen meilläkin ja sopivasti työntäyteinen: klapintekoa ja pihapuuhia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mukavaa, kun on työtä ja huvia sopivassa määrin :) Klappihommissa kyllä tulee hiki (vaikka aurinko ei paistakaan) ;)

   Poista
 5. Löytyi! Vaikka ei kyllä erityisen helppoa ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin bongattu :)
   Koira yritti ehdottaa kissalle kepin heittoa, mutta se ei onnistunut, koska keppi oli koirulaisen alla.

   Poista
 6. Oih tuota keinua! Olisi unelmapaikka lukemiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keinussa on hyvä istua -kunhan laittaa siihen tarpeeksi tyynyjä. Pelkkä pieni talja ei riitä, sen huomasin taas aikas nopeasti :D

   Poista
 7. Kylläpäs Loimijoki näytti kirkkaalle! Uskoisitko jos sanoisin uineeni siinä? (Aika kauan sitten)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella, Loimijoki näyttää yllättävän kirkkaalta -todellisuus on vähän muuta. Minäkin olen polskinut Loimijoessa, asuin sen rannalla elämäni ensimmäiset 16 vuotta :D

   Poista

Kiitos kommentista!