sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Kevätmessut 2018

Yhteistyössä Messukeskus

En muista koska viimeksi olen käynyt puutarhamessuilla Helsingin messukeskuksessa, tarkemmin ajatellen en ole varma olenko edes koskaan käynyt. Oli siis tosi kiva piipahtaa Kevätmessuilla.Kevätmessujen ideapuutarhan teemana oli Liisa Ihmemaassa.Suihkulähteenä toimiva lipasto oli hulvaton. Liisa Ihmemaassa -teeman parasta antia oli se, että puutarhassa tosiaankin voi(si) käyttää ihan reippaasti mielikuvitusta ja luovuutta. Enemmän hassua ja hauskaa.Irvikissa päästeli höyryjä suustaan ja värikin vaihteli. Välittömästi aloin pohtia, että kuinkahan hyvin Hra K:lta hitsaaminen mahtaa sujua. Samalla tyylillä voisi toteuttaa kaikenlaista kivaa.Kauppalistalla oli vihannesten ja kukkien siemeniä. Maatiaisen osastolla oli erittäin hyvä valikoima perinteisiä koriste- ja viljelykasveja.Tälläisen satsin ostin Hyötykasviyhdistyksen osastolta.Huone ett rum:n osastolla oli huippukaunis keraaminen ruukku ja tyyliin sopiva siro amppeli. 


 
Niin upea!Malliparvekkeista ehdoton suosikkini oli Kotipuutarha-lehden toteuttama Kasvitieteilijän parveke. Siinä oli paljon mielenkiintoisia ja kauniita yksityiskohtia. Hieman erikoisimmista kasveista alkaen.Tälläinen kevyt tuoli olisi juuri sopiva meidän verannalle.Tälläisen avotakan vierellä olisi kiva lämmitellä (tai siis kesäisinhän ei ole kylmä, eihän?). Oikean alareunan varoituskylttiin kissaherrat kyllä haluaisivat tehdä muutaman muutoksen :)Minimökkikuume nousi monta astetta, kun tätä katselin.Ja sokerina pohjalla.
Kasviportaat Oy:n osastolta oli sekä ulkonäöltään että toiminnaltaan modernejä viherseiniä. Voi vesiviljellä ruokaa ja samalla kasvit puhdistavat ilmaa. Tuo futuristinen ulkonäkö ♥ -se olisi kaiken toiminnallisuuden lisäksi niiin hieno sisustuselementti.

Kevätmessut ovat avoinna vielä tänään sunnuntaina.

8 kommenttia:

 1. Onpa makea viherseinä! Ja irvikissa on huippuihana, sellainen ehdottomasti omalle pihalle ♥
  Odottelen kuvia teidän poikien väsäämästä dogs beware -kyltistä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyltti on jo suunniteltu, kun joku vielä tekisi :)

   Poista
 2. Houkuttelevia kuvia! Nuo amppelit ja ilmakasvit(?) on niin ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmakasvien hoitoa tarvitsisi kokeilla -ainakin ne olisivat tarpeeksi? kaukana kissoista ;)

   Poista
 3. Juuri julkaisin tänään kolmannen postauksen Kevätmessuilta. Kävin jo torstaina, niin ei ollut ihan mahdoton tungos. Tuo putkiviljelmä-hommeli oli moderni ja erilainen toteutus. Kotimainen tuote taisi olla kyseessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ahkerasti postaillut! Vaikka me oltiin heti lauantaiaamusta paikalla, niin tungos.
   Putkiviljelmä on tosiaankin kotimainen tuote.

   Poista
 4. Uskomattoman magee toi viherseinä, mä tahdon sen !!! Ja Irvikissan....

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!